Milošević je pokazao klasu: "Istorijski trijumf!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 20.10.2024.
00:00
Izvor: Sportske.net

Odlični golman Radničkog.

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923
Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Povezane vesti

Ekipa Radničkog iz Kragujevca je stigla do velike pobede, možda i ključne za samopouzdanje ekipe koje je donekle i bilo poljuljano nakon nekih prethodnih mečeva. 

Crveni iz Kragujevca su slavili na gostovanju u Bačkoj Topoli nakon izvrsne taktičke igre, bilo je 0:2, a jedan od boljih na jučerašnjem meču bio je golman Radničkog Marko Milošević.

Njegove odbrane su dale krila ekipi i pomogle da se stigne do prva tri boda u istoriji mečeva sa ekipom iz Bačke Topole. 

"U odličnom ambijentu, protiv izuzetno kvalitetnog protivnika, uspeli smo da ostvarimo istorijski trijumf, ozbirom da Radnički do sada nikada nije slavio protiv ekipe TSC-a. Drago mi je što su neke od mojih odbrana pomogle ekipi u osvajanju tri boda. Radili smo dobro i naporno tokom pauze, verovali smo da možemo da iznenadimo tim iz Bačke Topole i u tome smo svi zajedno uspeli", rekao je Marko Milošević, prenosi se na društvenim mrežama Super lige. 

I čini se da se Milošević konačno snalazi u Kragujevcu nakon početnog privikavanja i definitivno je pokazao da može biti od velike pomoći i prava zamena za Lekovića. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke