Milovanović kao bik kad vidi "Radnički", majstorija za pobedu Radnika u Kragujevcu

Autor: Nemanja Janošev
petak 06.08.2021.
19:25
Izvor: Sportske.net

Prva pobeda Surduličana u sezoni.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika iz Surdulice savladali su kragujevački Radnički sa 0:1 (0:1) na stadionu "Čika Dača" u okviru 4. kola Superlige Srbije.

Posle tri remija na otvaranju sezone, fudbaleri Radnika upisali su i prvi trijumf zahvaljujući pogotku Uroša Milovanovića iz prvog poluvremena.

Iako je Radnički više pretio, posebno nakon što su bili u zaostatku, nisu uspevali da smeste loptu iza leđa golmana Ranđelovića. Neprecizni su bili Kovačević, Varjačić i drugi, ali bezuspešni su bili ti naleti.

Momenat odluke dogodio se u 13. minutu kada je Radnik kreirao fenomenalnu akciju. Odličnu viziju imao je Biber prilikom pasa preko odbrane rivala za Milovanovića, a ovaj je iz prvog kontakta pogodio kroz noge Radoša za minimalan trijumf.  Prelep gol, a treba istaći da je Milovanović, nakon pogotka Radničkom iz Niša u prošlom kolu, "uradio recku"  protiv još jednog Radničkog u domaćem prvenstvu.

Dakle, posle dva uzastopna trijumfa, Radnički je upisao dva vezana poraza i današnji rivali u ovom trenutku dele šestu poziciju sa identičnim brojem bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke