Milovanović u naletu, vredni Radnik zaradio bodove u Lučanima

Autor: Nemanja Janošev
petak 20.08.2021.
20:52
Izvor: Sportske.net

Surduličani bez poraza od početka sezone, agonija Mladosti.

fkmladostlucani.com
fkmladostlucani.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika iz Surdulice savladali su lučansku Mladost na gostovanju sa 2:0 (0:0) u okviru 6. kola Superlige Srbije.

Otvoren meč viđen je u Lučanima, odlikovala ga je brza igra, popriličan broj prilika, ali uprkos tome, "samo" dva pogotka zaokružila su priču. "Samo", jer je definitivno moglo biti i više, ali fudbalerima Radnika se nije dalo.

Bilo je opasnih situacija pred golom Ranđelovića, ali Mladost preko Katanića nije uspeo da realizuje najbolju priliku u prvom delu, dok se u drugom istakao udarac Gordića van kaznenog prostora, ali se golman gostiju istakao paradom.

S druge strane, Radnik je u prvom poluvremenu mogao da dođe do vođstva kada su situaciju dva na jedan imali Lukić i Bogdanovski, međutim, oklevali su, a Milović je "ušao u šut" Lukiću i sprečio radost gostiju. Međutim, na samom startu drugog dela, Radnik stiže do pogotka. 

Uroš Milovanović, ponovo. Već sada je nadmašio učinak iz prošle sezone. U padu je uspeo da savlada nesigurnog Maksima Milovića, a fudbaleri Mladosti bili su statisti u čitavoj situaciji.

Bio je konkretniji Radnik, kaznili su grešku Bahe na sredini terena, a  Subotić sa 16 metara gađa u nebranjeni deo gola rivala.

Ovo je deveti bod za Radnik, dok je Mladost upisala peti poraz na isto toliko mečeva!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke