''Milunović efekat'' - Zvezda vraća svoje ''dete'', prošle sezone je odigrao samo jedan meč!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.06.2021.
21:27
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Posle neočekivanog transfera stižu nove informacije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Postaje sve zanimljivije u Crvenoj zvezdi, gde se i dalje rešava pitanje štopera, iako je prvo pojačanje upravo štoper, i to kakav štoper - Aleksandar Dragović iz Leverkuzena.

Očekivalo se da Dragović sledeće sezone igra u tandemu sa Nemanjom Milunovićem, ali on nije prihvatio ponudu za potpisivanje novog ugovora i danas je predstavljen kao novi fudbaler turske Alanje.

Prema nedavnim najavama Zvezdana Terzića, sada se očekuje da se Srđan Babić vrati sa pozajmice iz Portugala, ali ''Blic'' večeras otkriva nova saznanja, prema kojima bi Zvezda mogla da reaguje angažovanjem Vukašina Jovanovića, kome je istekao ugovor sa Bordoom!

Jovanović je kao omladinac, zajedno sa Radovanom Pankovim, bio član zlatne generacije reprezentacije Srbije koja je osvojila titulu prvaka sveta na U20 šampionatu na Novom Zelandu.

Ponikao je u Zvezdi, koju je pre pet i po godina napustio kada je prešao u Zenit. Godinu i po kasnije se preselio u Bordo, ali se tamo nije naigrao, išao je i na pozajmicu u Eibar, ali ni posle toga se njegov status nije promenio.

Prošle sezone odigrao je samo jedan meč u Kupu Francuske.

U svakom slučaju, ako ništa drugo, njegova ljubav prema Zvezdi nikada nije bila sporna, a forma može da se popravi. Uz to, na ''Marakanu'' bi se vratio bez obeštećenja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke