Milunović: "Verujemo u prolazak u plej-of za Ligu šampiona"

Autor: Beta Beta
nedelja 11.08.2019.
20:10
Izvor: Beta

Štoper srpskog šampiona optimističan.

Nikola Krstić/Sportske.net
Nikola Krstić/Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je danas da veruje da će se njegova ekipa plasirati u plej-of za Ligu šampiona, ali da mora da postigne gol u Danskoj u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija protiv Kopenhagena.

"Lakše nam je pošto smo već odigrali jednu utakmicu sa njima pa ih bolje poznajemo, mada je naš stručni štab i pre prvog susreta obavio fantastičnu analizu, znali smo sve njihove jače strane, kao i gde su slabi i ranjivi. Posle remija znamo šta treba da radimo, moramo da damo gol u gostima kako bismo prošli. Nadam se da ćemo u tome uspeti", rekao je Milunović za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u utorak od 20 časova protiv Kopenhagena, revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvoj utakmici prošle nedelje u Beogradu bilo je 1:1.

Ekipa Kopenhagena u Beogradu nije imala nijedan šut u okvir gola iz igre, a izjednačila je u završnici iz penala.

"Naravno da nam je svima i dalje krivo zbog penala, posebno kada znamo da im nismo dozvolili da naprave nijednu pravu šansu. Nadam se da ćemo podjednako defanzivno igrati i u gostima. Sigurno oni malo drugačije igraju na domaćem terenu, te ćemo i mi morati da promenimo neke sitnice za revanš, ali koračamo sigurno ka cilju", naveo je Milunović.

On je rekao da ekipa veruje da će proći u plej-of.

"Verujemo u prolaz dalje, verujemo u sportski inat. Čar sporta je upravo u tome što su utakmice neizvesne. Jedan postignut gol nas vodi dalje, svesni smo toga", dodao je Milunović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke