Milunović zadovoljan nakon pobede, gledaćemo još bolju Zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.01.2021.
15:55
Izvor: Sportske.net, Beta

Tako tvrdi defanzivac.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je danas da je zadovoljan zbog pobede protiv Ufe na pripremama, pošto svaki trijumf mnogo znači ekipi za sticanje samopouzdanja.

"Zadovoljan sam zbog pobede. Svaku utakmicu gledamo takmičarski i znače nam trijumfi za samopouzdanje. Svi su zdravi, svi su u stroju i to je najbitnije. Što se gola tiče, mnogo pažnje pridajemo prekidima, pokazali smo to i prošle godine. Ruske ekipe igraju tvrdo, Ufa je sa deset igrača stajala u bloku i teško je tu proći kroz sredinu", rekao je Ben za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde u ponedeljak su pobedili rusku Ufu sa 1:0, u pripremnoj utakmici u Antaliji, a strelac je bio Milunović.

"Prekid je rešio pitanje pobednika, Ben je odlično centrirao, Ivanić napravio blok, tako da nije to samo moj pogodak", dodao je Milunović.

Odbrambeni fudbaler crveno-belih rekao je da je najvažnije da nema povreda.

"Najvažnije je da smo svi zdravi. Vidi se da smo umorni, ali to je normalno za ovaj deo priprema. Uprkos tome, uspeli smo mnogo dobrih stvari da uradimo u obe utakmice, biće to još bolje", ocenio je Milunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 26.01.2021
18:45

Kao da smo pobedili Real Madrid. Napuniće nas Milan i u BG i u Milanu.