Mimović je mogao da bude Zvezdin heroj, ali... - ''Idemo dalje po titulu!''

Autor: Darko Mitrović
subota 09.03.2024.
23:37
Izvor: Sportske.net

Milimetri su ga delili od gola na debiju u večitim derbijima.

© Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®
© Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®

Povezane vesti

Crvena zvezda nije uspela da dobije 172. večiti derbi, bilo je 2:2 večeras na ''Rajku Mitiću'', ali je promovisala još jednog mladog igrača, desnog beka Ognjena Mimovića koji je mogao da se proslavi u svom prvom seniorskom derbiju.

Imao je odličnu priliku da Zvezdi donese pobedu, ali je prečka u toj situaciji spasila Partizan.

''Tužni smo jer nismo osvojili tri boda. Igrali smo veoma dobro, ali nam je u pojedinim momentima nedostajala sreća. Idemo dalje po titulu. Ušao sam za nijansu slabije u duel. Pogrešio sam nekoliko dodavanja na početku, ali sam se brzo oslobodio pritiska. Zadovoljan sam lično mojom partijom. Izostao je pogodak, a ostaje žal za pogođenom prečkom. Iz mog ugla put lopte do prečke, pa do gol linije je trajao večno. Mnogo mi je žao što lopta nije završila u mreži'', izjavio je Mimović.
 
Devetnaestogodišnji fudbaler jedva čeka naredni susret sa večitim rivalom.
 
''Spremam se pred svaku utakmicu identično, ne razmišljam previše da li ću igrati ili ne. Svi saigrači su me savetovali pred meč i pružili veliku podršku. Ima još dosta da se igra do kraja prvenstva, u opticaju je još 40 bodova. Srešćemo se sa večitim rivalom još jednom u plej-ofu, ništa još nije gotovo'', dodao je Mimović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke