Mimović položio, a da li će Kosta biti spreman za derbi?

Autor: Darko Mitrović
subota 24.02.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net

Danas je na njegovoj poziciji promovisan novi mladi igrač.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Od početka drugog dela sezone, ali i od potpisivanja ugovora sa Aston Vilom, 18-godišnji desni bek Kosta Nedeljković još nije odigrao nijedan takmičarski meč, a razlog je povreda od koje se još nije potpuno oporavio.

On je propustio i današnji meč protiv Čukaričkog, koji je Crvena zvezda dobila na ''Rajku Mitiću'' sa 3:0, a na njegovoj poziciji je igrao godinu dana stariji Ognjen Mimović, kome je ovo bio superligaški debi u Zvezdinom dresu i koji je posle meča zaslužio pohvale trenera Vladana Milojevića.

''Mimović je dobar momak, veliki profesionalac i dobar fudbaler. Iskren da budem, nisam imao ni najmanju dilemu da će na pravi način odraditi svoj deo posla. Debi koji će sigurno pamtiti. Imamo dosta mladih igrača, rekli smo da ćemo da ih razigravamo, da tražimo bonuse, vidimo šta je najbolje. 

Prošle nedelje ste videli Sremčevića, ove nedelje je bio Mimović, videćemo kako će sve to izgledati, imamo dosta kvalitetnih igrača'', izjavio je Milojević.

A kada će Kosta ponovo na teren?

''Nama je svima žao što se to desilo sa Kostom. On ima svoj individualni program koji radi, videćemo kad će se oporaviti, to nije pitanje za mene, već za medicinski tim", rekao je Milojević, a prenosi B92.

Podsetimo, Zvezda će u sledećem kolu gostovati TSC-u, a onda sledi 172. večiti derbi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke