Mirnes Šišić je konačno prošlost za Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.07.2014.
22:22
Izvor: Sportske.net

Pet godina posle neslavne epizode u Crvenoj zvezdi, slovenački fudbaler Mirnes Šišić konačno je naplatio svoja potraživanja od kluba sa Marakane, koji tako ima jednu brigu manje po pitanju dugogodišnjih finansijskih problema.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tužba Mirnesa Šišića pretila je da Crvena zvezda ostane bez šest bodova na startu nove sezone, pa čak i da se preseli u niži rang, ukoliko tako odluči Disciplinska komisija FIFA, ali prema rečima direktora i generalnog sekretara crveno-belih Zvezdana Terzića, ta opasnost više ne postoji.

Naime, on je u izjavi ''Novostima'' potvrdio da su dugovanja prema Šišiću u iznosu od 190.000 evra u potpunosti izmirena, kao i da je postignut dogovor sa Poljakom Bronovickim, kome je isplaćeno 40 odsto dugovanja, a ostatak će dobiti u još dve rate od po 250.000 evra.

''Kazne FIFA neće biti, pošto smo u roku rešili problem dugovanja prema dvojici bivših igrača'',
jasan je Terzić, a prenose ''Novosti''.

Inače, Šišić je u Zvezdu došao 2009. godine, odigrao 12 zvaničnih mečeva, bez ikakvog zapaženijeg učinka, pa je ostao upamćen kao jedan od najvećih promašaja crveno-belih kad su u pitanju pojačanja. Zato je vrlo brzo i otišao sa Marakane, ali su se dugovanja prema njemu ''vukla'', eto, sve do ovih dana...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke