Mitar o Jokiću, Zvezdinih ''pet miliona'' i statusu u Fulamu

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.06.2021.
23:11
Izvor: Sportske.net

Naravno, reprezentacija je neizbežna tema.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Da je Srbija uspela da eliminiše Škotsku na ''Marakani'' u finalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, večeras bismo Aleksandra Mitrovića i drugove gledali protiv Hrvatske. Umesto toga, dok su Hrvati vodili borbu sa Škotima, popularni Mitar pojavio se večeras u emisiji ''Amidži šou'' na TV Pink, uz podsećanje na njegov rekord po broju golova u dresu reprezentacije Srbije.

Osim Evropskog prvenstva, ovih dana je u Srbiji najaktuelnije odustajanje Nikole Jokića od nastupa za reprezentaciju ovog leta, a Mitrović ga je svim srcem podržao.

''To što je on uradio, nikad niko nije. A tek način na koji je primio to MVP priznanje, kao da je dobio neku nagradu u školi. Što se mene tiče, može da propusti i ovo, i sledeće takmičenje, sve mu je oprošteno. Ono što on radi, kao i Nole, je neverovatno'', rekao je Mitrović.

U toku je takođe i letnji prelazni rok, spekuliše se da bi Mitrović mogao da napusti Fulam posle ispadanja iz Premijer lige, ali on večeras nije mogao da otkrije da li će zaista doći do rastanka.

''Ima interesovanja, nemam ništa specijalno da otkrijem. Imam još uvek ugovor, ništa ne zavisi od mene. Za desetak dana počinju mi pripreme u Fulamu, tako da sam na to skoncentrisan'', kaže Mitrović.

Između ostalog, bio je suočen i sa pitanjem: ''U Partizan za džabe ili u Zvezdu za pet miliona''. Očekivano, izabrao je prvu opciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke