Mitar otkrio u šta je ''Mister'' uspeo da ih ubedi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.03.2021.
23:32
Izvor: Beta

Sviđa mu se ''harizma'' novog selektora.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da je večerašnja pobeda nad Irskom "vetar u leđa" za naredne duele sa Portugalom i Azerbejdžanom.

"Veoma bitna pobeda. Moramo da shvatimo da smo tek počeli nešto novo i sigurno je da će biti potrebno malo vremena. Jedan jako bitan vetar u leđa za nas za i nadam se da ćemo nastaviti sa pobedama i još boljom igrom", rekao je Mitrović za Sportklub.

Mitrović je sa dva gola doneo pobedu Srbiji rezultatom 3:2 nad Irskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Igrali smo dobru utakmicu, s obzirom na to da smo imali dva dana da se uigramo. Na početku se video strah i mali pritisak. Nesrećno smo primili gol. Ali, kako je utakmica odmicala bili smo sve bolji i bolji. Ima detalja koji mogu da se poprave, kao što je drugi gol", kazao je Mitrović.

Prvi gol je dao lob udarcem, a naveo je da mu je to možda i najlepši pogodak u karijeri.

"Uglavnom dajem golove iz šesnaesterca. Ovaj je za promenu. Reagovao sam instiktivno, kretao sam se, znao sam da Tadić vidi i da će lopta da dođe, da je golman krenuo pa se vraća. Nekad moraš da rizikuješ i isplatilo se. Ispalo je fenomenalno", dodao je napadač Fulama.

Pohvalio je novog selektora Dragana Stojkovića.

"Mister je jako harizmatičan čovek. Uspeo je da nas ubedi i nametne njegov stil, da igramo fudbal bez obzira na to ko je sa protivničke strane, da mi budemo ekipa koja diktira tempo i koja se pita. Ubeđen sam da će to da izgleda sve bolje i bolje", rekao je Mitrović.

Mitrović se sa 38 golova izjednačio sa Stjepanom Bobekom na prvom mestu liste najboljih strelaca u reprezentaciji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke