Reprezentativci Srbije posle pobede: ''Pokazali smo šta je zajedništvo, okrećemo se Kataru!''

Autor: Nemanja Veljković
utorak 27.09.2022.
23:32
Izvor: Sportske.net

Veliki uspeh Piksijevih izabranika.

FSS
FSS

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije savladala je Norvešku u Oslu rezultatom 2:0 i izborila plasman u elitnu diviziju Lige nacija.

Svoje utiske posle meča izneo je Aleksandar Mitrović koji je na ovom susretu postigao drugi gol, svoj 50. u reprezentaciji Srbije.

''Drago mi je da navijači vide da se borimo. Cilj je da damo sve od sebe pre meča, i na kraju pružimo ruku jedni drugima. Izgledamo kao jedno i izgledamo kao ekipa sa kojom niko ne bi želeo da igra. Nadam se da će tako biti i u budućnosti. Bez obzira ko je sa druge strane, mi igramo naš fudbal. Takmičimo se, nadmećemo se i dajemo sve od sebe, kao i danas. Ostvarili smo veliki uspeh, u drugom smo šeširu, lep uspeh. Idemo u Ligu iznad i sa najboljim reprezentacijama sveta. To je bio cilj, pa da vidimo gde smo'', izjavio je naš najbolji strelac.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić istakao je značaj timske igre.

''To je plod rada, mister Stojković od kako je došao igramo atraktivno, svako radi ono što zna, sve bolje se osećamo, samo treba tako da nastavimo i prvi i drugi gol su delo uspešnog timskog rada. Značajna pobeda, spremamo se sada za Svetsko prvenstvo'' kazao je Tadić.

Strelac prvog gola na meču Dušan Vlahović takođe je imao šta da poruči.

''Naša reprezentacija sigruno da jeste odigrala tako, vidi se verovatno sa tribina i preko televiziora da dišemo kao jedan, napravili smo tu atmosferu zajedništva, stvorili smo grupu, pomažemo se i dopunjujemo, imamo glad za uspesima i pobedama. Nije slučajno to što ostvarujemo ovakve rezultate'', rekao je Vlahović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke