Mitrović: "Hoćemo reprizu!"

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 26.03.2023.
19:00
Izvor: Sportske.net

Centarfor "orlova" jasan.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije sutra u Podgorici gostuje Crnoj Gori u meču drugog kola kvalifikacija grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Pored selektora "orlova"Dragana Stojkovića Piksija na konferenciji za medije govorio je i najbolji strelac u istoriji naše reprezentacija Aleksandar Mitrović. On je poželeo da se ponovi 2018. i utakmica Lige nacija protiv Crnogoraca u Podgorici kada je Srbija slavila sa 2:0.

"Bila je to prava, teška utakmica, ali i dobar rezultat za nas. Nadam se da će i sutra biti tako, a ako dođe još koji moj gol, biće perfektno. Lepe nas uspomene vežu za taj meč u Podgorici. Pa, nadam se da će i sutra biti isto", rekao je Mitrović, a onda pohvalno govorio o rivalu.

"Crna Gora je reprezentacija sa dosta kvaliteta. Imaju kostur ekipe koji je dugo na okupu zajedno. Tu su Savić i Jovetić kao predvodnici, sa dosta mladih igrača, koji donose novu energiju. Poštujem ih na svakom nivou. Pobeda u Bugarskoj im je dala novi vetar u leđa i sigurno će želeti da nastave taj niz. Ali, mi smo ekipa koja uvek ide na pobedu, tu smo govorili i pred Brazil na Svetskom prvenstvu. Nadam se spektaklu, dobroj utakmici, atmosferi i neka pobedi bolji"jasan je naš golgeter.

Selektor Stojković sutra neće moći da računa na povređenog Filipa Kostića, a Nemanja Gudelj prolazi kroz težak period nakon što mu je rođeni brat imao zdravstvenih problema.

"Kostić je odmah posle utakmice osetio bolove, pokušao je da se oporavi, ali nije uspeo. Najpametnije je bilo da se odmori nekoliko dana. Što se tiče Gudelja, šokantna vest, ali najbitnije je da se Dragi oseća dobro, stabilno je, sve je u redu. Pričali smo sa Nemanjom, nije mu bilo lako, svi smo uz njega. Ipak, tu sad privatne stvari i ne bih dalje ulazio u detalje. Hvala bogu da je sve u redu",  zaključio je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke