Mitrović ne mari za Ronalda, za njega nema sporne situacije

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 28.03.2021.
12:35
Izvor: Sportske.net

Štoper Strazbura jasan.

 EPA-EFE/Andrej Cukic
EPA-EFE/Andrej Cukic

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Srbije Stefan Mitrović uveren je da lopta, koju je izbacio posle udarca Kristijana Ronalda, nije prešla liniju i da zvezda Portugala može da se ljuti koliko hoće.

Mitrović je u trećem minutu nadoknade vreme izbacio loptu sa linije gola Marka Dmitrovića, ali ostaje nedoumica da li je prethodno ona celim obimom prešla liniju.

Prema mišljenju defanzivca Strazbura za njega dileme nema.

"Ronaldo ima svoje viđenje situacije, može da bude ljut, ja mislim da lopta nije ušla. Mi smo na kraju srećni rezultatom, izvukli smo bod na kraju. Nismo prezadovoljni, išli smo na pobedu", rekao je Mitrović posle meča.

Priznaje da su "orlovi" primili dva jeftina gola iz tranzicije gostujućeg tima.

"Primili smo dva jeftina gola, znali smo da tranziciju treba da izbacimo iz njihove igre. To nismo uspeli u prvom poluvremenu, ali pokazili smo hrabrost i kada je najteže da smo najbolji. Veoma sam ponosan na ekipu, svaka čast momcima. Ne smemo sada da uprskamo ovo što smo uradili u prve dve utakmice, treba hladne glave da odemo u Azerbejdžan. Ekipa koja bude uzimala bodove protiv tih slabijih ekipa će ići na SP. To je ono na šta treba da se fokusiramao", rekao je Mitrović.

Za kraj pohvalio je prezimenjaka Aleksandra koji je golom na početku drugog poluvremena postao prvi strelac u istoriji reprezentacije Srbije.

Srbija je posle dva kola lider grupe sa istim brojem bodova kao Portugal 4, a poslednji meč martovaskog ciklusa u kvalifikacijama za Mundijal igraće u utorak na gostovanju Azerbejdžanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke