Mitrović otkrio posle Mundijala: "Mi smo to krili, strahovao sam..."

Autor: Ivan Cvetković
subota 31.12.2022.
09:16
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nije bilo lako napadaču Srbije.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije nije se proslavila na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru.

Domaća javnost je očekivala više od poslednje pozicije u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, ali treba napomenuti i otežavajuće okolnosti po selektora Dragana Stojkovića.

U intervjuu za Sportski žurnal, najbolji strelac Srbije u istoriji Aleksandar Mitrović otkrio je težinu sopstvene povrede.

"Mi smo to malo krili... Dve nedelje bio sam u Srbiji, bukvalno na štakama nedelju dana. Kad sam ostavio štake, išao sam na terapije, radio sam sa svojim fizioterapeutom od osam ujutru do četiri-pet uveče... Celi dan sam se trudio. Bilo je pitanje da li ću ili neću moći! Imao sam naprsnuće... Dva naprsnuća! Postavljalo se pitanje da li će zarasti?! Na kraju su zarasle, ne baš potpuno", priznao je Mitrović.

Nije izgledalo dobro...

"Strahovao sam, ali... U kakvoj god da sam situaciji uvek razmišljam da ima neko ko je u goroj. Radio sam sve što je bilo do mene... Terapije, treninge, ništa nisam prepustio slučaju, sve što sam mogao, uradio sam. Hvala bogu, sve je sraslo i sve je na kraju ispalo korektno. Iako nisam bio 100 odsto fit, uspeo sam da odigram tri utakmice, dam maksimum", smatra "Mitrogol" koji je postigao dva gola u Kataru.

Danas od 16 časova, Fulam dočekuje Sautempton, a ukoliko verujete u novi gol Aleksandra Mitrovića, AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 4.25.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke