Mitrović se vratio i dobio kapitensku traku: "Nemam povrede, svi znaju koliko sebe dajem za reprezentaciju"

Autor: Mladen Heleta
petak 11.10.2024.
15:32
Izvor: Sportske.net

Nema bojkota.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović se vratio u nacionalni tim pred mečeve sa Švajcarskom i Španijom u Ligi nacija.

On se danas zajedno sa selektorom Draganom Stojkovićem pojavio na konferenciji za medije u Leskovcu pred sutrašnji meč sa Švajcarcima od 20.45 sati, a kako ga, uz još nekoliko igrača, nije bilo na septembarskim utakmicama upitan je o tome ima li bojkota među srpskim reprezentativcima.

"Ja razumem da će štampa svašta da kaže da se svašta prodaje i sve se radi za klikove. Ne želim nikome da se pravdam. Znam ko sam i šta sam i koliko sebe dajem za reprezentaciju i meni je bitno da selektor, savez i navijači to znaju. Nemam povrede, oporavio sam se, to je to, 12 godina sam u reprezentaciji i možete da videti na koliko sam okupljanja bio i koliko sam propustio. Ne želim da dajem izjave o svemu tome. Spreman sam da pomognem ekipi i nadam se dobroj utakmici".

Kapiten Srbije je na mečevima u septembru bio Nikola Milenković, ali se traka sada vraća kod Mitrovića, što je potvrdio selektor Stojković kada je rekao da kapiten sedi pored njega. Šta je još govorio selektor možete pročitati OVDE.

Mitrović je potom govorio o očekivanjima od same utakmice protiv Švajcarske.

"Mislim da smo u početku davali dosta golova i primali. Sada teško primamo, a slabo dajemo... Nadam se da ćemo napraviti balans i biti dobri na obe strane. Utakmica protiv Švajcarske je teška i imamo iskustva svi, a i njima i nama se oprostilo 5,6,7 igrača u odnosu na prošle mečeve. Očekuje nas jako teška utakmica sa ekipom koja je jako dobra i sa dobrim trenerom što smo videli i na EP i bilo bi lepo da pobedimo i još ako dođe koji gol bilo bi perfektno. Bitno je da kao ekipa igramo dobro, a kada se to desi dolaze šanse i golovi. Ako odigramo kako znamo, golovi će doći".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke