Mitrović u četiri reči otkrio "tajnu formulu" za golove u dresu Srbije!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 17.10.2023.
23:11
Izvor: Sportske.net

Bio je najbolji večeras.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije večeras je ostvarila krucijalnu pobedu za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Srbija je kao domaćin savladala selekciju Crne Gore rezultatom 3:1 i sada zauzima drugo mesto u grupi, koje vodi na EURO,  sa pet bodova više, uz meč više, u odnosu na večerašnjeg rivala.

Heroj pobede naše selekcije, kao i mnogo puta ranije bio je Aleksandar Mitrović, koji je postigao dva gola i asistirao kapitenu Dušanu Tadiću kod trećeg.

"Vera, samopuzdanje, trening i naravno saigrači", otrkio je Mitrović "tajnu formulu" za golove u dresu na državnim grbom.

Zadovoljan je bio naš centarfor posle trijumfa, ali je istako da sve još uvek nije rešeno.

"Svaki gol mi je bitan, da li protiv Litvanije, Crne Gore ili Portugalije. Svaki ima težinu. Milslim da su ova dva bila jako teška večeras, presrećan sam. Jako bitna pobeda, ali još ništa nije gotovo. Trebalo bi odraditi i poslednju utakmicu kao sve do sada. Trebalo bi slaviti večeras, a onda ostati miran", rekao je Mitrović, koji je istakao da je pritisak pred utakmicu bio veliki, ali da je naša selekcija uspela da ga prevaziđe.

"Imali smo jako veliki pritisak pred ovu utakmicu. Odigrali smo dobro, dominirali i zasluženo slavili", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke