Mitrovića preplavile emocije, šta mu je ''Mister'' rekao pred ulazak u igru?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.07.2022.
23:56
Izvor: Beta

I zašto je igra Mladosti ''frustrirala'' Zvezdine veziste?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je njegova ekipa jeftino primila gol u večerašnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Mladosti, ali da je cilj ispunjen, a to su tri osvojena boda.

"Zahtevna utakmica sa mnogo faulova, prekida, specifične igre ekipe Mladosti koja ide po celom na terenu i igra jedan na jedan. To je bilo malo frustrirajuće za naše momke u veznom redu, ali smo uspeli da izdržimo, kontrolišemo igru, budemo mirni i dodjemo do dva gola. Jeftino smo primili gol", rekao je Stanković posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde pobedili su u Lučanima Mladost sa 2:1, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

Zvezda je povela u 14. minutu golom Milana Pavkova, a prednost je udvostručio Stefan Mitrović u 71. minutu. Konačan rezultat postavio je Nikola Leković pogotkom u 79. minutu.

"Ne smemo da dozvoljavamo da se protivnik vraća u život, da imaju posle toga još korner, dva, iz kojih mogu da nas iznenade, te da u utakmici koju smo držali pod kontrolom - izgubimo bodove. Bilo je dobrih stvari, ali i onih koje moraju da budu bolje. Odnosom i ciljem sam zadovoljan - osvojena su tri boda", rekao je Stanković.

"Ne može svaka utakmica da se dobije sa dva, tri, četiri gola razlike, iako smo imali naše šanse u drugom poluvremenu, ali sam zadovoljan. Idemo dalje, sledi Radnik, potom Evropa i polako hvatamo zalet za ono što nas čeka", dodao je trener crveno-belih.

Mitrović je početkom sedmice iz Radničkog iz Niša prešao u Zvezdu i postigao je gol na debiju.

"To je samo prvenac, čestitam mu na tome, ali ga očekuje dug put. Mora na svakoj utakmici da se dokazuje i pokazuje, da ostavlja celog sebe na terenu. Koliko sam stigao da ga upoznam, imam samo reči hvale i drago mi je što je postigao gol. To će mnogo uticati na njegovu motivaciju da nastavi još jače. Čestitam momcima, a hvala i navijačima. Kad su oni iza klupe - osećamo se sigurno", rekao je Stanković.

Mitrović je rekao da su ga preplavile emocije i zahvalio je Stankoviću što mu je ukazao priliku da debituje.

"Postigao sam gol i sigurno da nisam mogao ni da zamislim bolji debi u Crvenoj zvezdi. Kada sam ulazio u igru, 'Mister' mi je rekao da igram kao što sam to radio u Nišu - opušteno, bez straha i slobodno", naveo je on.

Njemu je kod pogotka asistirao Aleksandar Katai.

"Neopisivo zaista, on mi je bio idol u Zvezdi, a sad možemo zajedno da igramo. Presrećan sam što mi je baš on asistirao za prvenac", rekao je Mitrović, koji je pogodak posvetio roditeljima.

Posle tri kola Zvezda je jedina ekipa sa maksimalnim učinkom od tri pobede i devet bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke