Mladenović slobodan, da li je vreme?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.06.2023.
10:20
Izvor: Sportske.net

Postavlja se pitanje gde nastavlja karijeru...

EPA-EFE/Leszek Szymanski POLAND OUT
EPA-EFE/Leszek Szymanski POLAND OUT

Povezane vesti

Čini se da ne postoji godina kada se Filip Mladenović nije povezivao sa Crvenom zvezdom u novoj deceniji, a i par godina pre toga. 

Ovaj levi bek ili po potrebi nešto ofanzivniji igrač, nastupao je za Legiju u prethodnoj sezoni gde je ponovo bio jedan od najboljih igrača i čini se da je vreme da napusti klub. 

Tekstovi medija u Poljskoj su se ređali sa drugačijim informacijama, a poslednje su da on neće nastaviti u klubu, odnosno da će po isteku ugovora napustiti Legiju koja nije uspela da stigne do titule.

Da li je vreme za ponovno povezivanje sa Zvezdom?

Poslednje je bilo u januaru mesecu kada se govorilo o njegovom potencijalnom povratku. Evo i šta je rekao u januaru mesecu.

"Poslednji put sam pričao sa Zvezdom pre godinu i po dana. Posle toga se ništa nije dešavalo. Tada sam im otvoreno rekao svoje neke planove, oni su rekli svoje. Možda tada nije bio momenat, ali ne kažem da se neću vratiti u srpski fudbal. Moraju uvek dve strane da budu saglasne. U tom trenutku kada smo razgovarali jednostavno nije bilo moguće da dođem. Videćemo, nikad se ne zna", rekao je na pitanje da li su već tada postojali pregovori. 

Crvena zvezda ima Rodića i Azarova na poziciji levog beka, a upravo je Rodića Bahar apostrofirao kao igrača u kog veruje i koji će imati ozbiljnu ulogu u novoj sezoni. 

Da li to znači da neće biti mesta za Mladenovića i da će nekadašnji fudbaler Borca iz Čačka, Kelna i BATE Borisova tragati za nekim drugim klubom?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke