Mladi, talentovani i slobodni - Ovo su Partizanova pojačanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.08.2014.
22:48
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije naredne nedelje igra jako važnu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona a u isto vreme ubrzano se radi na dovođenju pojačanja. Prema poslednjim informacijama, crno-beli su postigli dogovor sa dojučerašnjim fudbalerom Radničkog iz Kr

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan opredelio se uoči početka prelaznog roka za opciju dovođenja iskusnih proverenih i mladih talentovanih igrača.

Dovođenjem Branka Ilića jedno ime je dodato u "korpu" sa prvonavedenom kategorijom dok se i dalje čeka na igrače koji bi u Humsku stigli kao zalog za budućnost.

Kako sada stoje stvari Partizan je pronašao dvojicu sjajnih mladih i talentovanih igrača koji bi mogli da budu promovisani u pojačanja tokom naredne nedelje.

Crno-beli dres bi u narednih nekoliko dana trebalo da zaduže doskorašnji štoper Rada Lazar Ćirković ali i bivši fudbaler Radničkog iz Kragujevca Ivan Petrović.

Obojica su slobodni fudbaleri a pred sobom imaju svetlu budućnost što će Partizan pokušati da iskoristi.

Lazar Ćirković uskoro puni 22 godine a radi se o mladom reprezentativcu Srbije koji je završio saradnju sa Radom. Slična je situacija i sa Ivanom Petrovićem (21) koji je odbio da produži saradnju sa Radničkim zbog čega je veći deo prethodne sezone proveo na klupi za rezerve.

Kada se na "Čika Daču" pred kraj prethodne sezone vratio Dragoljub Bekvalac Petrović je "progledao" i dobio priliku da igra a delić njegovog potencijala viđen je u duelu Radničkog i Javora u Kragujevcu kada je sa pola terena postigao verovatno najbolji pogodak u prethodnoj sezoni.



Ivan Petrović igra na poziciji zadnjeg veznog ili centralnog veznog igrača a očekuje se da višegodišnji ugovor sa Partizanom potpiše već početkom naredne nedelje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke