Mogu li ''Zmajevi'' da naškode evropskoj Zvezdi?

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.11.2018.
15:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je danas da njegova ekipa ne može da preti Crvenoj zvezdi, ali da se nada da može da ostvari dobar rezultat u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"Neće biti ni malo lako. Kažu da je ova utakmica najlakša utakmica, međutim, ja ne mislim tako. Mislim da je to najteža utakmica, jer igrate protiv ekipe koja je najbolja u Srbiji. Sigurno je da nismo u stanju da pretimo, ali uvek postoji delić nade da, ako date sve od sebe i uđete u meč bez straha, može nešto da se uradi na toj utakmici", rekao je Aničić.

Fudbaleri Voždovca igraju u nedelju od 18 časova na gostujućem terenu protiv Zvezde, utakmicu 18. kola Super lige Srbije.

"Da ne može ništa da se uradi, ja ne bih išao na utakmicu, a ne bi išli ni igrači. Očekujem da nastavimo da igaramo kao što smo igrali u prethodnim utakmicama, ali da nas protiv Zvezde prati veća efikasnost, da sve što napravimo u toku igre, pokušamo i da materijalizujemo. Ukoliko u tome uspemo, dobar rezultat neće izostati", naveo je Aničić.

Trener Voždovca čestitao je Zvezdi na postignutim rezultatima ove sezone u Ligi šampiona.

Fudbaler Voždovca Miloš Pavlović
rekao je da se igrači raduju što će igrati protiv učesnika Lige šampiona i da se nada da će "proraditi" napad njegove ekipe, što bi joj onda donelo pozitivan rezultat.

Posle 17 kola u Super ligi Zvezda je jedina neporažena, prva je na tabeli sa 47 bodova, a Voždovac zauzima 11. mesto sa 16 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 29.11.2018
17:12

Mogu li sudije da odsude jednu zvezdinu utakmicu, a da ne naškode zvezdinom protivniku