Mojsilović: "Džaba smo krečili"

Autor: Beta Beta
subota 18.07.2015.
21:47
Izvor: Beta

Strateg subotičkog Spartaka Stevan Mojsilović ocenio je da se igra njegovog tima u duelu sa Radnikom može opisati rečenicom "Džabe smo krečili" iako je istakao da ne potcenjuje osvojeni bod.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka Stevan Mojsilović ocenio je da je njegov tim propustio šansu da u prvom poluvremenu danas pobedi Radnik iz Surdulice na početku Superlige.

"Mogli smo u prvom poluvremenu da rešimo pitanje pobednika, ali smo propustili šansu. I dalje imamo problema sa realizacijom, baš kao i u završnici prošle sezone. Svaki bod je važan i ne želim da ga omalovažavam, ali današnja utakmica se može žargonski opisati sa 'džaba smo krečili'", rekao je Mojsilović novinarima u Subotici.

Spartak i Radnik odigrali su bez golova na startu nove sezone. Domaći tim bio je aktivniji i više je napadao, ali nije uspeo da postigne gol.

"Svih 90 minuta smo izgarali i nedostajo nam je taj finiš da rešimo meč. Zato smo u drugom poluvremenu postali i malo nervozni i pružili smo priliku protivniku da pobedi", rekao je Mojsilović.

Radnik prvi put igra u najvišem rangu takmičenja, a danas je u finišu imao i odličnu priliku da postigne gol i osvoji prva tri boda u Superligi u svojoj istoriji. Trener Mladen Milinković bio je zadovoljan posle meča.

"Ovo je veliki bod za Radnik, jer je ovo naša prva utakmica u eliti. Mislim da je rezultat na kraju pravedan. Imali smo u finišu to 'stopostotnu' šansu, ali mislim da ne bi bilo potpuno zasluženo da smo pobedili. Čast nam je što smo igrali sa Spartakom, jer je to ekipa koja je poslednjih godina pobeđivala najbolje", rekao je Milinković.

Fudbaleri Spartaka u drugom kolu domaćeg šampionata odlaze u goste Javoru, dok će Radnik ugostiti Vojvodinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 19.07.2015
10:52

Ako Zivkovic, koji je odigrao skoro svaki minut na SP i ne treba mu odmor, i igra za svoj klub, zasto su onda Ilic i Milosevic postedjeni, pa nisu oni Mesi i Ronaldo, pa i da su oni pa bi igrali za svoje klubove...

avatar
pjer
Sunday, 19.07.2015
08:54

nije ni cudo kakva je liga kad su treneri ovakvi, nezamislivo je videti ovog trenera u nekoj iole ozbiljnijoj ligi, kako daje ovakve izjave

avatar
ADVOKAT
Saturday, 18.07.2015
23:11

Mojsilovic trener? Formacija 1-10-0-0 !!!! Pusta bratske klubove,protiv ostalih igra ovu formaciju!