Mojsilović: "Igraćemo najbolji fudbal u Srbiji ako..."

Autor: Beta Beta
utorak 27.03.2018.
14:33
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Stevan Mojsilović rekao je danas da su njegovom timu neophodni bodovi i da uz sve uvažavanje protivnika očekuje pobedu u Jagodini, u utakmici 18. kola Prve lige Srbije.

Povezane vesti

Novi Pazar će u okviru 18. kola Prve lige Srbije gostovati ekipi Jagodine koju je Stevan Mojsilović svojevremeno predvodio sa klupe.

"Maksimalno respektujem protivnika, čija pozicija na tabeli ne oslikava i kvalitet igre. Imaćemo težak posao, ali ako na teren prenesemo deo onoga što radimo na treningu ni rezultat ne bi trebalo da izostane", rekao je Mojsilović.

Trener Pazaraca je ocenio da su se fudbaleri dobro prilagodili formaciji 4-3-3 i da imaju predispozicije da igraju najbolji fudbal u Srbiji.

"U Gornjem Milanovcu se jasno videlo da taj sistem nije samo moja ideja već predstavlja i spremnost igrača da prihvate informaciju, obrade je i vrate. Ako na utakmici budu kao na treningu, onda ćemo igrati najbolji fudbal u Srbiji. Trenutno taj najbolji fudbal igramo na treninzima, ali nema razloga da to ne prenesmo na takmičenje", istakao je Mojsilović.

Novi Pazar je u prethodna dva kola ostvario nerešen ishod i pobedu, pa je trenutno sedmi na tabeli sa 24 boda, dok je Jagodina na poslednjem mestu sa 10.

"Uvek su rezultati najvažniji, oni su podstrek za igrače, sve u klubu i navijače. Nadam se da će i ovde tako da bude", kazao je Mojsilović.

On je naveo da je zbog bolesti i povreda igrača na poslednjim treninzima bilo dosta problema.

"Irfan Vusljanin je juče prvo put trenirao još od utakmice sa ČSK Pivarom, a neki nisu bili redovni zbog prehlade. Ipak, imamo dosta igrača da sastavimo najboljih 11 i da na teren izađemo s jasnim ciljem", naveo je Mojsilović.

Utakmica će se igrati u sredu od 15.30 u Jagodini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Tuesday, 27.03.2018
15:30

Da,tvoji timovi su poznati po vrhunskim igrama! Pomerate se trenutnom vicesampionu :) Dok sa osvajacem duple krune igrate formaciju 1-10-0 , od timova slicnog kvaliteta uvek ste nadigrani

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 27.03.2018
14:43

Mojsilović...samo pogledate tu glavu i sve vam bude jasno...