Motika pred promocijom, Zvezdin najveći posao ostavljen za kraj!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 01.02.2022.
13:43
Izvor: Sportske.net

Hoće li Šerif pristati?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Vest jučerašnjeg dana za Crvenu zvezdu bila je dovođenje Nemanje Motike iz minhenskog Bajerna, a talentovani fudbaler bi prema saznanjima Telegrafa trebalo da bude predstavljen do kraja dana na stadionu "Rajko Mitić".

Prelazni rok u Srbiji traje do 11. februara i u narednih 10 dana možemo da očekujemo još zanimljivih transfera.

Posle Motike, Zvezda pokušava na sve načine da doče do Edmunda Ada, koji je ugovorom vezan za Šerif.

Crveno-beli će do narednog petka, kada se završava prelazni rok, pokušati da nađu rešenje sa ovosezonskim rivalom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ovaj izvor navodi da se Zvezda nada da bi mogla da se "nađe" sa Šerifom na 1,5 miliona evra, ali šampion Moldavije je već odbio jednu ponudu za Ada od Midtjilanda od dva miliona evra, pa je teško očekivati da spusti cenu.

Ono što Zvezdi ide u prilog jeste činjenica da je u mnogim zemljama zapadne Evrope završen prelazni rok, pa mnogi klubovi koji su želeli Ada sada otpadaju iz konkurencije i Zvezda ima veće izglede da završi transfer.

Podsetimo, Zvezdu su u ovom prelaznom roku napustili Marko Lazetić, koji je prešao u Milan u transferu koji bi mogao da dostigne 5,5 miliona kada se aktiviraju sve klauzule, kao i Njegoš Petrović, koji je prešao u Granadu za 1,5 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke