Motivisani Pazarci slavili u Lazarevcu!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 26.04.2022.
17:58
Izvor: Sportske.net

Najboljih pola sata u sezoni gostiju iz Novog Pazara.

FK Novi Pazar
FK Novi Pazar

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Kolubaru u Lazarevcu rezultatom 1:3 u trećem kolu plej-auta, odnosno 33. kolu Super lige Srbije.

Pazarci su poveli već u prvom minutu igre, strelac je bio vezista Stefan Dimić. Silno motivisani gosti koji se grčevito bore za opstanak u Super ligi dobili su "krila" posle vodećeg pogotka.

Ekipa Tomislava Sivića nastavila je da pritiska Kolubaru, nagrada je stigla u 23. minutu kada je Milan Jokić pogotkom duplirao prednost gostiju.

Samo tri minuta kasnije Novi Pazar je poveo sa ubedljivih 3:0. Ovoga puta strelac je bo Luka Ratković. 

Najbolja ekipa "donjeg doma" Super lige, Kolubara, bila je neprepoznatljiva danas. Momci koje sa klupe predvodi Veroljub Dukanac bilis u poprilično indisponirani i nisu uspeli da odgovore na agresivnost gostujuće ekipe kojoj "gori pod nogama".

Gol nade za ekipu iz Lazarevca postigao je napadač Miloš Filipović u dva minuta pre isteka provg dela meča.

Činilo se da bi ovaj pogodak mogao da trgne Kolubaru u drugom poluvremenu, ali se to nije desilo. Domaći nisu uspeli da nametnu svoj stil igre, delovali su bezidejno, pa je ekipa Novog Pazara rutinski sačuvala stečenu prednost iz prvog dela i stigla do tri zlata vredna boda u borbi za opstanak.

Posle tri odigrane utakmice u plej-autu Kolubara se nalazi na liderskoj, devetoj poziciji, sa 40 bodova, Novi Pazar je trenutno van zone ispadanja, ekipa Tomislava Sivića je 13. sa  32 boda, jedan bod manje imaju Proleter i Radnički Kragujevac, ali i utakmicu manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke