Može li bolje u nastavku, samo Suma Partizan spasava? TVITOVI

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.08.2021.
21:51
Izvor: Sportske.net

Crno-belima treba preokret u nastavku.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle odličnih 1:1 u Sočiju, Partizan večeras posle prvog poluvremena revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija gubi od ruskog tima rezultatom 1:0.

Pred odlično popunjenim tribinama, ali i navijačima koji se nisu proslavili svojom podrškom timu, ekipa Aleksandra Stanojevića je bolje započela ovaj meč.

Prva prilika za Partizan viđena je u šestom minutu meča kada je Lazar Marković u svom stilu probio po desnoj strani i centrirao u kazneni prostor gde je Prokin kratko izbio loptu ispred Rikarda, ona dolazi do Holendera čiji je udarac izblokiran i crno-beli su iz ove situacije izborili samo korner.

Tom prilikom je Holender dobio nezgodan udarac u zglob, delovalo je da će morati da bude zamenjen, ali je posle ukazane pomoći nastavio meč.

Sedam-osam minuta kasnije Marković je lukavo sa ivice kaznenog prostora pokušao da iznenadi Džanajeva, ali je golman gostiju izbio loptu u korner. Posle tog kornera još jedna odlična prilika za Partizan, ovoga puta preko Vujačića, koji iz dva pokušaja ne uspeva da nađe put do mreže.

U 25. minutu odlični Marković uspeva da iznudi slobodan udarac na oko 19-20 metara od gola. Bila je to idealna pozicija da Natho oproba svoj šut iz slobodnog udarca, precizno ga je izveo, gađao je gornji desni ugao, ali nedovoljno jako, pa je Džanajev uspeo krajnjim naporom da interveniše.

Međutim, na istzeku prvih pola sata igre, gosti su se oslobodili pritiska, počeli su da prete i vrlo brzo stigli do vodećeg gola.

Usamljeni Barać je sa dvadesetak metara centrirao u kazneni prostor, gde je Caljagov majstorski prosledio lopto do Terekova koji je umakao Vujačiću i rutinski savladao Popovića - 0:1.

*


*


*


*


*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke