Može li Partizan konačno da dobije Bajbeka kad je već izgubio Asana?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.05.2021.
23:41
Izvor: Sportske.net

I ovo je bilo jedno od pitanja treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću.

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u sredu od 16 časova dočekuju ekipu TSC-a u okviru 35. kola Linglong Superlige Srbije. Taj meč je danas najavio trener crno-belih Aleksandar Stanojević, a tokom konferencije za medije najviše se bavio najaktuelnijom temom ovih dana, odlaskom Takume Asana iz Partizana.

Jasno je da će do kraja sezone crno-beli biti značajno oslabljeni, s obzirom da je Asano bio jedan od najstandardnijih igrača i najbolji strelac ekipe, pa se postavlja pitanje kako nadomestiti veliku prazninu nastalu njegovim odlaskom.

Jasno je, taj teret će pasti na pleća nekog od preostalih krilnih igrača - mladih Nemanje Jovića ili Filipa Stevanovića, uz iskusnog Lazara Markovića, eventualno i pomalo zaboravljenog Lutovca.

Ono gde bi Partizan možda mogao da se nekako pojača do kraja sezone, to je pozicija napadača, gde se iz nedelje u nedelju iščekuje oporavak Žan-Kristofa Bajbeka i njegov povratak na teren.

Međutim, što duže vreme prolazi šanse za to su sve manje, a posle današnje izjave trenera Stanojevića na tu temu, izgleda da se te šanse sada mere u promilima.

''On još uvek ne trenira sa ekipom. Ima nekih problema već određeno vreme, ali uvek kažem da sve zavisi od igrača. Najsrećniji bih bio da se vrati u formu kada je bio u PSŽ-u, Sent Etjenu i gde je već igrao, ali to ne zavisi od mene. Ne trenira još sa ekipom, videćemo'', izjavio je Stanojević.

Bajbek je ove sezone odigrao samo osam mečeva u dresu Partizana, postigao je jedan gol. Ugovor sa njim važi do juna 2023. godine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke