Mrkaiću nisu važni golovi, sve dok Voša pobeđuje

Autor: Milovan Longinov
subota 03.04.2021.
22:06
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Napadač Voše očekuje težak duel i sa Radom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Napadač Vojvodine Momčilo Mrkaić istakao je da nije važno ko postiže golove sve dok ekipa pobeđuje i igra dobar fudbal.

Mrkaić je bio heroj u pobedi nad Novim Pazarom, pošto je u igru ušao na poluvremenu i pogodio u 67. minutu za nova tri boda.

"Nije bio nimalo lak meč, stanje na tabeli nije prava mera kada je Novi Pazar u pitanju. U drugom delu sezone igraju mnogo bolje nego jesenas i na poslednjih nekoliko utakmica pokazali su da zaslužuju da opstanu. Došli su na naš teren da osvoje bodove, bili su opasni iz kontri i nisu se povukli i čuvali bod. Srećom uspeli smo da pobedimo i osvojimo važne bodove", rekao je Mrkaić, kome nije važno da li postiže golove sve dok ekipa igra timski i napadači.

"Zadovoljan sam kada ekipa igra dobro, kada dobro stojimo na terenu, kada se razumemo i sarađujemo. Svi volimo da igramo napadački, da imamo loptu i da stvaramo šanse. U tom slučaju smo svi srećniji, pravo je uživanje biti na terenu i onda je nebitno ko postiže golove", dodao je Mrkaić.

Naredni rival Vojvodine biće Rad, još jedna ekipa koja se bori za opstanak.

"Sigurno da nas očekuje još teži meč, jer idemo u goste tradicionalno neugodnom rivalu. Igrači Rada su takođe na višem nivou nego jesenas, u odbrani su tvrdi i nezgodni, ali verujemo da ćemo pronaći rešenje da ih ugrozimo. Najvažnije je da igramo svoju igru, da idemo korak po korak i da se fokusiramo samo na svakog narednog rivala, jer bismo u suprotnom mogli da budemo kažnjeni", zaključio je Mrkaić.

Utakmica Rad – Vojvodina na programu je u sredu u 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke