Mrkela budi maštu navijača Zvezde: "Odbili smo ponudu za Erakovića, uskoro još pojačanja!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.07.2022.
14:22
Izvor: Sportske.net

Uprava kluba i dalje aktivna u prelaznom roku.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Na predstavljanju Nemanje Milunovića, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela odgovarao je i na pitanja znatiželjnih novinara o potencijalnim pojačanjima.

I tako ponovo probudio maštu navijača "crveno-belih".

"Možete očekivati još neka pojačanja, nismo završili prelazni rok. Uglavnom smo zadovoljni sa ovim što imamo, ali želimo da se dodatno pojačamo i mislim da će se u bliskoj budućnosti desiti još neka pojačanja. Ne volim da pričam o detaljima", kazao je on, a potom i otkrio da je Zvezda odbila ponudu za Strahinju Erakovića.

"Što se Erakovića tiče, mislim da je stav kluba uvek bio jasan, on ne može da ide pre kraja kvalifikacija. Stižu nam ponude, juče je stigla jedna ozbiljna koju smo odbili. Nismo nikada pričali o cifri u javnosti, pa nećemo ni sada".

Situacija sa Filipom Falkom i potencijalnim pojačanjem na desnom beku?

"Filipo Falko je dobio vremena da ostane u Italiji kako bi pronašao angažman. Taj rok se bliži kraju, pa ćemo obaviti razgovor sa njim da vidimo dokle se stiglo. Što se desnog beka tiče, mi imamo fudbalera koji se zove Marko Gobeljić, na toj poziciji mogu da igraju još neki igrači. Često se dešavalo da štoperi postanu bekovi, imamo rešenja, može da igra i Eraković", rekao je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke