Mrkela još konkretniji od Terzića: ''Već smo obavili dva velika posla, nastavićemo tako!''

Autor: Darko Mitrović
subota 22.04.2023.
21:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Tek je april, a u Zvezdi mogu mirno da kreiraju tim za grupnu fazu Lige šampiona.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Ono o čemu se decenijama sanjalo na ''Marakani'', sada je realnost.

Crvena zvezda je osvojila šestu uzastopnu titulu, ukupno 34. po redu, koja je posebna po tome što donosi direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Sve to su crveno-beli obezbedili zvanično šest kola pre kraja sezone, a suštinski još ranije, kada je Partizan zaređao sa porazima.

Reklo bi se, nikad lagodnija pozicija za čelnike kluba da formiraju što kvalitetniji tim za sledeću sezonu, pogotovo što će se crveno-beli takmičiti u elitnom evropskom društvu.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je večeras naglasio da se već radi na konstrukciji tima za sledeću sezonu, a sportski direktor Mitar Mrkela je podsetio da su dva pojačanja već angažovana, i to bez obeštećenja.

''Nema sumnje da je ovo jedna od najvažnijih titula u istoriji Crvene zvezde i ponosan sam što smo je osvojili. Već u aprilu smo uspeli da postanemo prvaci Srbije i plasiramo se u Ligu šampiona, prvi u Evropi, što dovoljno govori o tome koliko smo bili uspešni.

Naravno, ne zaustavljamo se ovde, jer želimo i da osvojimo Kup Srbije, te da se odlikujemo trećom duplom krunom u nizu, a ujedno radimo i na sklapanju tima koji će nas predstavljati u Ligi šampiona.

Već smo realizovali dva velika posla, s obzirom da smo bez obeštećenja potpisali Olanjinku i Stamenića, a nema sumnje da ćemo nastaviti u tom maniru, sve sa ciljem dodatnog ubrzavanja i podmlađivanja Zvezde.

Želimo da zvezdaši uživaju u modernom fudbalu, to je naš cilj'' izjavio je Mrkela za klupski sajt.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke