Mrkela: ''Nismo deficitarni na desnom beku!''

Autor: Darko Mitrović
subota 16.07.2022.
10:48
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Zvezdin sportski direktor ne vidi razlog za brigu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je posle samo šest meseci okončala saradnju sa iskusnim desnim bekom Kristijanom Pićinijem koji nije uspeo da opravda očekivanja u ekipi srpskog šampiona.

I tokom priprema se moglo primetiti da je on možda i najslabija karika, pa je sporazumno doneta odluka da italijanski fudbaler napusti ''Marakanu''.

Crvena zvezda je tako ostala samo sa Markom Gobeljićem kao klasičnim desnim bekom, ali sportski direktor Mitar Mrkela smatra da je srpski šampion dobro popunjen i na toj poziciji, odnosno da i tu postoji alternativno rešenje.

''Korektno smo se razišli sa Pićinijem. Imamo igrače koji mogu da zadovolje na toj poziciji. Jedan od njih je Gobeljić, odlično je odigrao protiv Zenita. I Eraković može da pokrije bekovsku poziciju i u nogama ima više odigranih mečeva na poziciji beka. Nismo deficitarni na tom mestu'', uverava Mrkela u razgovoru za ''Sportski žurnal''.

Pićinijevim stopama bi uskoro mogao i napadač Rišairo Živković koji takođe nije opravdao ono što se od njega očekivalo po dolasku u Zvezdu.

''Živković nije u prvom planu. Razgovaramo o mogućem odlasku. Ima ponuda videćemo...'', izjavio je Mrkela koji je otkrio i da će mladi golman Miloš Gordić otići na pozajmicu u neki od zainteresovanih klubova.

Crvena zvezda večeras od 20 časova igra protiv Kolubare meč drugog kola Superlige. AdmiralBet ima bogatu ponudu igara za ovaj meč, jedna od njih je i ''oba tima daju gol'', za šta je kvota 2.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke