Mrkela otkrio - Evo ko menja Jovičića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.08.2017.
22:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela preneo je dobre vesti vezane za stanje povrede Branka Jovičića i otkrio ko bi trebalo da ga zameni.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Veliki peh zadesio je crveno-bele u nedelju uveče tokom meča sa Čukaričkim koji je odigran u okviru trećeg kola Super lige Srbije.

Zvezda je na duži vremenski period ostala bez Branka Jovičića koji je tokom leta stigao u klub i pokazao se kao veliko pojačanje.

Dobra vest je da Jovičić ne mora na operaciju, pauza će potrajati između pet i deset nedelja što je u izjavi za "Novosti" potvrdio i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

"Lekari su procenili, posle snimaka i pregleda, da Branko ne bi trebalo da ide na operaciju. Čeka ga pauza od šest nedelja. Njegova povreda je veliki hendikep, teško je i njemu i svima nama u klubu", rekao je Mrkela.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u ponedeljak je govorio o imenima igrača koji bi mogli da budu zamena za Jovičića, a jedno od njih se posebno izdvojilo.

Radi se o bivšem vezisti Crvene zvezde Srđanu Mijailoviću koji bi trebalo da stigne na jednogodišnju pozajmicu iz Krila Sovjetov.

"Posao još nije gotov, Mijailović je naša želja. Pregovori sa Krilima su u toku i idu u dobrom pravcu. Radi se o opciji jednogodišnje pozajmice, posle koje bi mogli da otkupimo ugovor. Mijailović je u punoj takmičarskoj formi i zato je za Zvezdu u ovom trenutku najbolje rešenje", istakao je Mrkela.

Vremena za angažovanje adekvatne zamene za Branka Jovičića ima dovoljno, mada treba imati u vidu da je Zvezdi pojačanje potrebno za dvomeč sa Krasnodarom pa se zbog toga ide na što bržu realizaciju transfera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ljutica1
Wednesday, 09.08.2017
11:22

Dal nema neko drugi??

avatar
Gruja Oluja
Wednesday, 09.08.2017
09:01

Bolje ga ne dovodite,ima ko da zameni Jovičića,a kada se Branko oporavi ovaj terena neće videti...samo će da nas tuzi opet

avatar
3x3
Wednesday, 09.08.2017
08:30

Jako slabasan, sa izuzetno losim dodavanjem. Mislim da je onda bolje gurnuti u vatru nekog klinca sa istim, ako ne i boljim karakteristikama od Micka.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 09.08.2017
02:47

Cim dolazi iz Rusije znaci da ej u dobroj takmicarskoj formi sto vidimo kod Jovicica i Rodica. Da dodje na pozajmicu pa na kraju sezone uskoci umesto Donalda kad ovog prodamo.

avatar
Wednesday, 09.08.2017
00:24

Mijailovic je za vreme Robija bio jako dobar igrac a tad je jos bio dete i nezreo. Mozda fizicki i trkacki nije na nivou Jovicica ali po tehnici sigurno jeste a sto je najbitnije u celoj prici jeste sto je zvedino dete i zna kakav je pritisak nositi crveno beli dres.

avatar
Čeki
Tuesday, 08.08.2017
23:08

Ovog nikako. Bolje da ne dolazi, nisam ga voleo pre jer je sav malaksav, ne volim ga ni sad.

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 08.08.2017
23:03

Nije ovo loše rešenje.

avatar
kizito
Tuesday, 08.08.2017
22:33

Dobar je bio u Zvezdi kod Robija.Sad je 5 godina stariji,pa valjda i iskusniji i zreliji.Veliki borac i trkac.Cini mi se da je dobro resenje.