Mrkela otkrio, novi ugovor ''simbolu Zvezdinog preporoda''! Ima li ponuda za Dekija?

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.05.2022.
10:17
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Sportski direktor otkrio prve planove tokom letnjeg prelaznog roka.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je ostvarila najvažniji cilj ovog proleća, titula prvaka je osvojena po peti put uzastopno, a u četvrtak će crveno-beli u duelu sa Partizanom početi borbu za odbranu duple krune.

Posle osvojene titule, gost TV Arena sport bio je sportski direktor kluba Mitar Mrkela, koji je najavio da je golmanu i kapitenu crveno-belih Milanu Borjanu ponuđen novi ugovor.

''Milan Borjan je simbol Zvezdinog preporoda, učestvovao je u svim velikim rezultatima kluba. Veoma je značajan za tim, svlačionicu i klub. Jednoga dana kada se bude pričalo o velikim uspesima, njegovo ime se neće zaobići. Ponudili smo mu novi ugovor, ovaj sada mu traje godinu dana, nadamo se da će prihvatiti i završiti karijeru u Zvezdi'', izjavio je Mrkela.

Navijači se pribojavaju da će posle velikih uspeha u protekle dve i po godine biti teško zadržati i trenera Dejana Stankovića. Da li je baš tako?

''Treba odati priznanje Dejanu Stakoviću, celom stručnom štabu, igračima i Zvezdanu Terziću, koji sjajno vodi klub. Uradio je ono što je malo ko očekivao pre šest godina, sada je Zvezda klub koji u kontinuitetu osvaja titule. Dejan Stanković je i kao ličnost i kao trener veoma važan za Zvezdu. Ni u jednoj situaciji Zvezda nije razmišljala da on ne bude naš trener. Produžili smo ugovor pre godinu dana i naša želja je da ostane što duže. Znamo da za takvog trenera i veliko fudbalsko ime uvek postoji interesovanje, ali on je Zvezdin čovek i verujem da ne razmišlja o odlasku'', izjavio je Mrkela.

Finale kupa je u četvrtak, AdmiralBet je odredio kvote, a na Zvezdinu pobedu je 2.20.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke