Mrkela: "Razvoj omladinaca je prioritet"

Autor: Beta Beta
petak 16.02.2018.
12:12
Izvor: Beta

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da je razvoj omladinaca prioritet tog fudbalskog kluba i da je zbog toga sedam igrača prekovandovano u Grafičar.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Potpisivanjem saradnje sa Grafičarom omogućeno je da igrači od kojih se očekuje da vrlo brzo budu konkurentni za prvi tim budu prebačeni iz omladinskog pogona u Grafičar. Veoma je važno da se oni kroz utakmice pravilno razviju i što pre zaigraju i za prvi tim", rekao je Mrkela za klupski sajt.

Zvezda je potpisala ugovor o saradnji sa klubom Grafičar i sedmorica omladinaca crveno-belih je prebačeno u tu ekipu.

To su Aleksandar Stanković, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Nemanja Stojić, Slađan Rakić, Jug Stanojev i Stefan Cvetković.

"Prebacivanjem čak sedmorice igrača u Grafičar oslabljen je omladinski tim, ali treba reći da nama nije prioritet osvajanje titule u omladinskoj kategoriji. Naravno, pokušaćemo da zadržimo prvo mesto. Ali, svesno smo odlučili da radimo na sazrevanju igrača, pa se neće po svaku cenu juriti titula", kazao je Mrkela.

Crveno-beli su objavili da će u drugom delu sezone obezbediti direktne prenose utakmica Grafičara "kako bi zvezdaška javnost mogla na delu da vidi učinak" njenih fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.