Mrkela: "Razvoj omladinaca je prioritet"

Autor: Beta Beta
petak 16.02.2018.
12:12
Izvor: Beta

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da je razvoj omladinaca prioritet tog fudbalskog kluba i da je zbog toga sedam igrača prekovandovano u Grafičar.

crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Potpisivanjem saradnje sa Grafičarom omogućeno je da igrači od kojih se očekuje da vrlo brzo budu konkurentni za prvi tim budu prebačeni iz omladinskog pogona u Grafičar. Veoma je važno da se oni kroz utakmice pravilno razviju i što pre zaigraju i za prvi tim", rekao je Mrkela za klupski sajt.

Zvezda je potpisala ugovor o saradnji sa klubom Grafičar i sedmorica omladinaca crveno-belih je prebačeno u tu ekipu.

To su Aleksandar Stanković, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Nemanja Stojić, Slađan Rakić, Jug Stanojev i Stefan Cvetković.

"Prebacivanjem čak sedmorice igrača u Grafičar oslabljen je omladinski tim, ali treba reći da nama nije prioritet osvajanje titule u omladinskoj kategoriji. Naravno, pokušaćemo da zadržimo prvo mesto. Ali, svesno smo odlučili da radimo na sazrevanju igrača, pa se neće po svaku cenu juriti titula", kazao je Mrkela.

Crveno-beli su objavili da će u drugom delu sezone obezbediti direktne prenose utakmica Grafičara "kako bi zvezdaška javnost mogla na delu da vidi učinak" njenih fudbalera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.