Mrkela zadovoljan i da sada bude kraj prelaznog roka

Autor: Beta Beta
subota 11.07.2020.
11:43
Izvor: Beta

Mrkela kaže: "Primarni cilj je titula, zadovoljan sam igračkim kadrom".

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas u Beogradu pripreme za predstojeću sezonu. Crveno-beli će se sutra preseliti na Divčibare gde će ostati dve nedelje.

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je danas da je primarni cilj crveno-belih u narednoj sezoni osvajanje titule šampiona i dodao da je zadovoljan trenutnim igračkim kadrom.

"Prvenstveno je cilj titula prvaka Srbije, potom želimo da se dobro predstavimo u Evropi i da igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Naravno imamo ambicije i u kupu, tako da od ovih priprema očekujem da odradimo sve ono što je trener Stanković zamislio i da sve to prikažemo u prvenstvu", rekao je Mrkela za Zvezda TV.

Pripreme, zbog situacije sa korona virusom, počinju kasnije od uobičajenog, a Mrkela je naveo da veruje da će igrači ući spremni u prvenstvene duele.

"Dugačka pauza je bila i tokom samog prvenstva kada je prekinuto u martu. Ta dvomesečna pauza je sigurno ostavila traga. Mi smo pokušali da, u onom periodu posle te pauze, već mislimo i na ove pripreme. Dosta toga je odradjeno što je bilo zacrtano. Verujem da su igrači relativno spremni i da će u naredne tri nedelje do početka prvenstva imati mogućnost da dorade stvari koje se od njih očekuju i da potpuno spremni uđu u prvenstvo"
, rekao je on.

Mrkela je istakao da je zadovoljan do sada uradjenim u prelaznim rokom.

"Ja sam, pre svega, zadovoljan igračkim kadrom koji već imamo. Ti fudbaleri su nam doneli titulu prvaka kao i Ligu šampiona. Svakako da smo sa Spiridonovićem i Kataijem jači i da se sada završi prelazni rok, bio bih zadovoljan", rekao je Mrkela.

On je dodao da će prelazni rok biti duži nego inače i da će sve biti usporenije.

"Što se tiče odlazaka, ali i dolazaka, biće sve usporenije nego što smo navikli ranijih godina zbog cele ove situacije. Pratićemo sve i reagovaćemo u skladu sa tim", naveo je Mrkela.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Sunday, 12.07.2020
13:03

Jel ima neki navijač Zvezde ko je sa ovim tipom zadovoljan? Sakriva se iza uspeha Milojevića, nesposoban da peče. Pametniji je kad ćuti.

avatar
Marko Kralj
Sunday, 12.07.2020
01:24

Zar Spiridonovic i Katai ne igraju na istoj poziciji

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 11.07.2020
14:24

Šampionska titula je ono što režimska miljenica može da obeća u ligi sa 18 filijala u ligi koja je neregularnija nego da Partizan igra sa 18 Teleoptika, a što se tiče Evrope predstaviće se kao što će i pokušati u Kupu jer se tamo ne sakupljaju bodovi od filijala već se mora preko Partizana, najverovatnije pa od toga i zavisi uspešnost tog pokušaja. Lično sam prezadovoljan i pojačanjima, a pogotovo starosedeocima, a bio bih još zadovoljniji da sa još nekoliko stranaca omasove svoj rekreativno-rehabilitacioni centar od kluba za povređene paprene strance.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Saturday, 11.07.2020
12:43

I opet u sezonu bez desnog beka...

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 11.07.2020
11:50

Zbog cega si ti to zadovoljan, mozda zbog toga sto si sve igrace prodao na koje Deki ne racuna. Idi bre vise iz Zvezde nesposobnjakovicu jedan.