Mudrinski dao gol, ali će svi pričati o njegovoj proslavi! IMT preokrenuo u Lučanima

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.04.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo popodne...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka pobedili su ekipu Javora rezultatom 1:0, dok je IMT kao gost savladao Mladost u Lučanima - 2:1 za kraj regularnog dela Super lige. 

Spartak je imao više prilika za gol, kao i više udaraca, ali je bolja realizacija izostala. 

U drugom poluvremenu najbolju šansu imao je Mudrinski koji je iz prve uhvatio oštar centaršut, ali je njegov udarac sa sedam, osam metara zaustavio golman Javora. 

Takođe, Todoroski je imao opasan šut sa distance, potom je u finišu udarac oprobao i Mijić, ali nije bilo promene rezultata, sve do nadoknade vremena. 

Onda je Mijić uputio centaršut sa desne strane, loptu je glavom spustio Krsmanović, a onda je Mudrinski sa 10 metara poslao u sam ugao za 1:0. Usledila je burna i neočekivana proslava gola, jer je Mudrinski gledao ljutito ka loži i gestikulirao, ali nije poznato zbog čega je ovako reagovao posle pobedničkog pogotka. 

U Lučanima je bilo mnogo uzbudljivije, jer je IMT preokrenuo u razmaku od samo dva minuta.

Domaći su poveli u nadoknadi prvog poluvremena kada je Varjačić bio precizan sa 11 metara. 

Ali, IMT je ubrzo posle odmora uzvratio, Terzić je pogodio u 54. minutu za 1:1, a onda je autogolom Miloševića i preokrenuo na 1:2. 

IMT je tako osvojio važne bodove u borbi za opstanak, dok Mladost nije imala poseban rezultatski motiv, jer se i pre utakmice znalo da u plej-of ulaze sa sedmog mesta na tabeli. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke