Muslin: ''I dalje sve držimo u svojim rukama''

Autor: Pavle Knežević
nedelja 11.06.2017.
23:40
Izvor: Sportske.net

Selektor Srbije kazao je da ne može da bude razočaran remijem, jer Srbija i dalje sve drži u svojim rukama.

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je da je malo razočaran večerašnjim remijem sa Velsom, ali da je zadovoljan jer "orlovi" i dalje sve drže u svojim rukama.

"Bio je pun stadion posle dugo vremena. Žao mi je što ovoj divnoj publici nisam mogao da podarim pobedu, ali nadam se da će sledeći put ponovo biti pun stadion i da ćemo tada pobediti. Loše smo počeli, prepun stadion jeste bila podrška, ali i malo opterećenje za nas, i moji momci nisu dobro počeli utakmicu. Naši igrači su imali malo previše pritiska", rekao je Muslin novinarima posle meča.

Novinari su pitali selektora kako pun stadion može da bude prepreka, a on je odgovorio: "To je psihologija, nemam drugo objašnjenje za onakav početak".

Vels je večeras poveo 1:0 iz penala, ali je Srbija izjednačila u drugom delu. Selektor je ocenio da je njegov tim primio gol posle individualne greške.

"Kao što je praksa u poslednje vreme, primili smo gol iz individualne greške, koja je mogla biti izbegnuta i to nas je još više omelo da počnemo da igramo. Posle toga smo počeli da imamo neke šanse, ali ne 100 odsto. U drugom poluvremenu smo počeli da igramo bolje, a oni su se branili. Žao mi je što nismo iskoristili neke dobre šanse. (Aleksandar) Mitrović je imao loptu na glavi kod 1:1. Oni osim tog gola nisu imali šanse. Mi smo u drugom poluvremenu imali šanse, ali ih nismo iskoristili", rekao je Muslin.

Selektor je kazao da ga Vels nije taktički iznenadio, a istakao da ne može da bude nezadovoljan ovim remijem, jer je njegova ekipa ostala na prvom mestu.

"Posle Irske i prvog remija kod kuće smo bili malo razočarani, ali sada nisam, jer smo ostali neporaženi i na prvom mestu. Ne može svaka utakmica da se dobije. Idemo dalje, ništa nije izgubljeno. Imamo do kraja teške utakmice, dva gostovanja. Sada dočekujemo Moldaviju, morali bismo da takvog protivnika pobedimo kod kuće, mada znam da neće biti lako. Moram da kažem i da su igrači bili umorni, kraj je sezone, ali kako je nama, tako je i njima, tako da ne mogu tu da tražim izgovore", rekao je Muslin.

Jedna od tema među navijačima i novinarima bilo je suđenje, ali Muslin to nije želeo da komentariše.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sevson
Monday, 12.06.2017
10:52

Sva sreca da je onaj anj dobio drugi zuti. Protiv Moldavije, Rajkovic ili Jovanovic. I nadam se da ga nece vratiti na gol rotiv Irske. Tacnije nadam se da vise nikad nece dobiti poziv da igra za reprezentaciju.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
09:03

Da, sad je pun stadion opterecenje, nema veze sto imamo sve iskusne, to je nesto sto vas je sputalo. Sta ti drzis, jadan ne bio...

avatar
Burazer
Monday, 12.06.2017
01:44

Los izbor igraca selektore.

avatar
Amar Zornic
Monday, 12.06.2017
00:00

Dobijemo Moldaviju i u Dablinu mec lopta

avatar
LoleRava
Sunday, 11.06.2017
23:50

Mozda se i veceras videlo da ipak i nisi neki trener,pre svega bih istakao bas to sto si ti upravo rekao kraj sezone,umorni igraci,e bas zbog toga si i trebao da izmesas karte da osetis ko moze a ko ne,jer su se mnogi vukli po terenu,i toliko smo lose odigrali da mi mozemo da slavimo ovaj bod.A da ne pricam sto smo u startu procitani sa postavkom i igrom koje je ocigledna pa umesto da se transformisemo u nesto drugo mi nastavljamo po istom sto je meni neshvatljivo.Srecno bilo do kraja,nadam se najboljem i ostalim povoljnim rezultatima u buducnosti koji su nam do sada isli na ruku.