Muslin sutra saopštava spisak - Vraća se Kolarov!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.09.2016.
17:24
Izvor: Sportske.net

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin u utorak će saopštiti spisak igrača na koje računa za predstojeće kvalifikacione susrete sa Moldavijom i Austrijom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Dve nedelje nakon prvog takmičarskog meča koji je fudbalska reprezentacija Srbije odigrala u kvalifikacijama za Mundijal 2018. godine, selektor "Orlova" izlazi pred medije kako bi saopštio spisak za naredne ispite.

Početkom oktobra Srbija gostuje u Kišinjevu reprezentaciji Moldavije, a potom će na domaćem terenu ugostiti selekciju Austrije.

Selektor Slavoljub Muslin u utorak će izaći pred novinare i saopštiti spisak igrača na koje računa za te dve utakmice koje bi u velikoj meri mogle da odrede dalji tok kvalifikacija.

"Orlovi" su 5. septembra pred desetak hiljada navijača ugostiti Republiku Irsku i odigrali nerešeno 2:2 u prvom susretu kvalifikacione Grupe D u kojoj se još nalaze selekcije Velsa, Austrije, Gruzije i Moldavije.

Ono što već sada možemo da kažemo kada je Muslinov spisak u pitanju to je da se u tim vraća Aleksandar Kolarov koji je duel sa Republikom Irskom morao da propusti zbog suspenzije.

Sa druge strane, Nemanja Matić će odraditi suspenziju nakon mečeva sa Moldavijom i Austrijom što znači da vezistu Čelsija nećemo gledati u dresu sa državnim grbom sve do okupljanja pred duel sa Velsom koji je na programu 12. novembra tekuće godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
despot
Monday, 19.09.2016
22:01

Mladenović - out, Kolarov - in. Maksimović/Gudelj - out, Matić - in. To je fiks. Ja se iskreno nadam za dobrobit reprezentacije da će se okanuti Jagoša Vukovića, Slobodan Rajković je recimo mnogo bolja opcija, ili Nikola Maksimović iako dugo nema utakmicu u nogama - ma bilo ko osim Jagoša. Stojković se zapalio u Notingemu, nadam se da ga kao mnogo iskusnijeg vraća na gol. To je nešto što u najmanju ruku očekujem, ostatak isto, a ne bi bilo loše i da proba nekog drugog na desnom beku, Rukavina je razočarao protiv Irske, bezidejni i napamet centaršutevi u prazno, a pritom je i zakucan za klupu u Viljarealu. Tomović je standardan u Fiorentini, zaslužuje poziv, a možda i Rukavinino mesto u timu. Sulejmani takođe vredan poziva.

avatar
Tuesday, 20.09.2016
00:02

Ma bilo ko osim Jagosa? Znaci, moze i Karleusa.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 20.09.2016
00:09

Rukavina razocarao, a bio jedan od boljih? Matic ne moze da igra, pise vam! Slazem se za Sukija, ali kakav crni Tomovic...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
19:52

Pretpostavljam da ce Grujic i Milinkovic-Savic jedini igrati za nasu mladu isto kao i Gajic i Antonov, svi ostali nam trebaju za A tim. Idemo na njih 26:-D: Rajkovic (Dmitrovic, Jovanovic)- Ivanovic (Rukavina), Maksimovic (Spajic, Milunovic), Nastasic (Rajkovic/Pejcinovic), Kolarov (Mladenovic)- Maksimovic (Gudelj), Fejsa (Radoja) - Zivkovic (Sulejmani), Ljajic (Tadic, Ivanic), Kostic (Katai), Mitrovic (Stojiljkovic, Pavlovic). Basta neka saceka svoju sansu ako ga ne pozove, Milivojevic i Markovic bi sad mogli malo da odmore. Nazalost, nece zvati Ivanica, a onda nek bar zove Brasanca (moze i Petrovica) iako ne igraju bas na istoj poziciji. Ili to ili sad Sergeja!

avatar
james sawyer
Monday, 19.09.2016
20:21

Zivkovic nije bas u formi trenutno,zato mislim da Tadic treba biti starter,ostalo je sve na svom mestu

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 20.09.2016
00:08

Prvo i prvo, ne bih igrao u ovakvoj formaciji, sve sto sam napisao vazi za 4-4-2 (tacnije 4-4-1-1-), odnosno 4-2-3-1, Zivkovic bi tu igrao desno.

avatar
milosct
Monday, 19.09.2016
21:18

Ako Fejsa treba da igra, onda uopste i da ne igramo...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
19:01

Vrati Ljajica i Sulejmanija, pozovi Radoju i Ivanica!

avatar
magister
Monday, 19.09.2016
18:52

prognoza: Stojković, Rajković, Rukavina, Ivanović, Maksimović, Nastasić, Rajković, Vuković, Mladenović, Kolarov; Matić, Gudelj, Fejsa, Milivojević, Maksimović, Grujić, Ljajić; Tadić, Kostić, Katai, Marković, Tošić, Živković, Mitrović; tim (moj): Stojković - Rukavina, Ivanović, Nastasić, Kolarov - Matić, Marković, Ljajić, Tadić; Živković (Mitrović), Kostić

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 19.09.2016
19:40

Sa cetiri na dva golmana i samo jedan klasican centarfor? Svaki selektor mora da pozove (bar) tri golmana, a Matic nema pravo igranja za Srbiju na jos dve utakmice, pise i u tekstu. Ivanovic je dobar samo i jedino kao desni bek!!!

avatar
Monday, 19.09.2016
17:55

Хајде Коларов и некако (најбоље решење по левој страни), само да се посвети игри у потпуности, али Бане нам не треба јер на његовом месту има много бољих солуција!

avatar
nenadnenad1234
Monday, 19.09.2016
17:53

pored Kolarova, Rosic i Darko Brasanac obavezno dobiti poziv u A selekciju

avatar
CZYNWA
Monday, 19.09.2016
18:11

Brasanac je dobar igrac, ali to je pozicija na kojoj smo najbolje popunjeni: Matic, Milivojevic, Grujic, Ne.Maksimovic, Fejsa, Gudelj, SMS, realno za njega nema mjesta.

avatar
milosct
Monday, 19.09.2016
21:21

A po cemu se Brasanac razlikuje od Gudelja i Fejse, sem toga sto je mnogo losiji igrac od Gudelja i nesto losiji od Fejse?

avatar
nenadnenad1234
Monday, 19.09.2016
18:50

SMS je ofanzivni vezni, centralni vezni (gde mora da obavlja dobro i defanzivne zadatke) mu ne lezi uopste, zato i ne dobija poziv, dok Milivojevic/Gudelj/Fejsa ne mogu igrati zajedno u paru (videli smo protiv Irske kako su lose delovali Milivojevic i Gudelj), Maksimovica i Grujica ce prosledi mladoj reprezentaciji zbog vaznosti utakmica u kvalifikacijama (sto ne opravdavam nikako), tako da Brasanac mora dobiti poziv zbog svega gore navedenog