Na ''Čika Dači'' počelo postavljanje reflektora, ali iz FSS im je stigla loša vest!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.09.2024.
17:12
Izvor: Sportske.net

Hoće li biti publike na premijeri pod reflektorima?

Povezane vesti

Kragujevački Radnički 1923 obradovao je svoje navijače najnovijim snimcima sa stadiona ''Čika Dača'', gde su danas počeli radovi na postavljanju reflektora.

''Rekonstrukcija stadiona "Čika Dača" ulazi u završnu fazu. Nakon postavljanja novih stolica na istočnoj i zapadnoj tribini i zamene semafora, krenulo se sa radovima na postavljanju reflektora, koji bi trebalo da budu okončani u narednih mesec dana. 

Postavljanjem reflektora omogućilo bi se odigravanje utakmica u večernjim terminima, što bi i te kako značilo i publici i igračima, naročito tokom tropskih letnjih dana.

Vidimo se uskoro na osvetljenom "Čika Dači''', poručili su na Instagram stranici kragujevačkog superligaša.

Međutim, za to vreme je iz FSS stigla informacija o odluci disciplinskih organa koji su oštro kaznili Kragujevčane zbog ponašanja navijača Radničkog tokom nedavne utakmice protiv Crvene zvezde u Gornjem Milanovcu i bacanja topovskih udara.

Radnički je kažnjen sa tri utakmice bez prisustva publike kada bude igrao kao domaćin, kao i novčano, u iznosu od 500.000 dinara, dok je Zvezda kažnjena sa 200.000 dinara, preneo je ''Sportklub''.

To znači da će Kragujevčani bez publike dočekati ekipe Tekstilca, Čukaričkog i Jedinstva, u periodu od 21. septembra do 26. oktobra.

To takođe znači i da će ekipa Radničkog moći da očekuje pomoć svojih navijača tek od 2. novembra i utakmice 14. kola protiv kruševačkog Napretka. Ako sve bude po planu, do tada će postavljanje reflektora  na ''Čika Dači'' biti završeno.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke