Na kraju i nije loše, umesto Lacija, Kostića čeka transfer u mnogo veći klub?!

Autor: Boris Jovanović
subota 04.09.2021.
10:03
Izvor: Sportske.net

Da li če se priča na kraju dobro završiti?

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Filip Kostić je posle peripetija, prevare oko mejlova, optužbi Lacija da Ajntraht nije odgovorio na ponudu, i tvrdnji Nemaca da nisu dobili mejl, jer Rimljani nisu lepo napisali adresu, ostao u Bundesligi.

Propao mu je transfer koji je silno želeo, bio je prva opcija za Sarija, na kraju je sve propalo, pa su "Nebesko-plavi" za upola manji novac angažovali Zakanjija iz Verone.

Kostić će i dalje nositi dres nemačkog kluba, dosta je kritika na način na koji je pokušao da ode, ali može se ispostaviti da se na kraju sve dobro završilo.

Jer, Lacio je odustao, ali mnogo veći Inter, nije. Naime, italijanski šampion i dalje ima Kostića kao prioritet, već se zna da planiraju da Srbin zauzme mesto Perišića u rosteru narednog leta.

Hrvat neće produžiti ugovor, ima 33 godine i platu koje bi Inter želeo da se oslobodi, pa će otići iz kluba.

Marota, kako pišu mediji na Apeninima veruje da će Ajntraht mnogo lakše prodati "Tučka" narednog leta jer Kragujevčanin ima ugovor do 2023. Dakle, ući će u poslednju godinu, nema nameru da ostane u Frankurtu, mogao bi da eto, kada bude napunio 30 godina, narednog novembra, otvori najvažnije poglavlje karijere.

Posle Radničkog, Groningena, Štutgarta, HSV i Ajntrahta, naš internacionalac bi mogao da se oproba u jednoj od najjačih liga na svetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke