Na "Krovu" kažu bomba - Voždovac se pojačao!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 10.02.2022.
00:00
Izvor: Sportske.net

Nova akvizicija.

FK Voždovac
FK Voždovac

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac promovisao je danas Milana Đurišića za novog igrača tog kluba pred nastavak sezone.

Rođeni Novosađanin u svojoj seniorskoj karijeri branio je boje dva kluba iz svog rodnog grada, Proletera i Vojvodine, a pored toga nastupao je još i za šabačku Mačvu i Dinamo iz Vranja. Na Krov stiže posle dvogodišnje epizode u Letoniji, gde je kao član Rige osvojio i jedan trofej državnog šampiona.

"Drago mi je što sam postao član ove male porodice, da tako kažem. To mi je oduvek bila želja jer mi se dopada stil igre koji neguje ovaj klub, ali i atmosfera i uslovi koje Voždovac ima. Nadam se da ćemo se boriti za Evropu! Nisam došao da se borim za opstanak, jer ova ekipa i ovaj klub nisu za niže rangove i ne zaslužuju da se tako nešto ponovi. Mislim da tome mogu da doprinesem, naročito kada je agresija u odbrani i reakcija po izgubljenoj lopti, ali i kreacija u izgradnji napada", rekao je Đurišić a potpom se osvrnuo na svoje iskustvo iz Letonije.

"Iako sam dve godine igrao u ne baš tako jakoj ligi, osvajao sam trofeje i to je poseban osećaj. Takođe, imao sam i priliku da igram protiv timova poput Malmea, Seltika i tu sam osetio razliku, to iskustvo me je dosta unapredilo. Ipak, sve to treba da pokažem i ovde na terenu kako bih bio pravo pojačanje za Voždovac", jasan je 24-godišnji vezista.

Generalni direktor kluba poželeo je dobrodošlicu novopridošlom Zmaju.

"Izuzetno sam zadovoljan što se klub ozbiljno pojačao na poziciji u veznom redu. Verujem da će svojim iskustvom, kako u domaćem prvenstvu tako i u inostranstvu, Đurišić moći da napravi razliku na terenu. Takođe, zahvalan sam mu na iskrenosti i poverenju! Pored velikog broja ekipa koje su ga želele u svojim redovima, on je ipak prepoznao da je Voždovac klub koji je kao nijedan drugi i odlučio je da nam se pridruži", poručio je gospodin Miloš Mirković.

Na društvenim mrežama Voždovca, Đurišić je okarekterisan kao "bomba".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke