Na Makabi za 1000 dinara - Zvezda očekuje rasprodatu "Marakanu"

Autor: Nemanja Janošev
subota 13.08.2022.
15:01
Izvor: Sportske.net

U klubu optimistični pred prodaju karata za meč plej-ofa.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je otpočeta prodaja ulaznica za revanš utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife.

Prodaja ulaznica za utakmicu na stadionu "Rajko Mitić“, koja je zakazana za 23. avgust u 21 čas, odvijaće se isključivo na blagajnama, pa će svi oni koji dođu na današnji duel protiv Voždovca (20:45) moći da kupe ulaznicu za ovaj odlučujući evropski meč, što je posebno važno jer onlajn kupovina neće biti dostupna za ovaj duel, poručili su iz kluba. 

Takođe, napomenuto je da karte neće biti dostupne za prodaju državljanima Izraela, te da će svako lice pri ulasku na stadion biti dužno da uz kartu pokaže svoj identifikacioni dokument. Državljani Izraela će moći da budu smešteni isključivo u boksu odvojenom za gostujuće navijače.

U subotu 13. avgusta blagajne će raditi od 12 časova do 20 sati i 45 minuta. Zatim će se prodaja karata nastaviti od ponedeljka 15. avgusta tokom radne nedelje od 10 do 19 časova. Dodato je i da se očekuje da stadion bude rasprodat te bi o eventualnim daljim terminima prodaje naknadno obavestili navijače.

Cene karata su sledeće:

Zapad – 2400 dinara

Istok – 2000 dinara

Sever / Jug – 1000 dinara

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke