Na pomolu novi skandal, meč u Vranju nije smeo da bude odigran!?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.05.2019.
17:30
Izvor: Sportske.net

Videćemo hoće li Disciplinski organi reagovati naknadno, ali deluje da je najveći propust napravio delegat utakmice Dinamo - Spartak ŽK.

fkdinamovranje.rs
fkdinamovranje.rs

Povezane vesti

Mnogo se negativnih stvari dešava iz kolo u kolo u domaćem šampionatu, pa tako mnoge ne iznenađuje najnoviji propust i grubo kršenje Propozicija takmičenja Super lige.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica ukazao je na propust i kršenje Propozicija na utakmici 36. kola plej-auta između Dinama i Spartaka ŽK.

Gostujući tim sa klupe nisu vodili trener ili pomoćni trener, a to je u suprotnosti sa Članom 49. Propozicija takmičenja Super lige Srbije.

Utakmica u Vranju završena je trijumfom domaćeg tima (2:1) posle preokreta u drugom poluvremenu, a zanimljivo je i to da je na konferenciji za medije posle utakmice u ime FK Spartak ŽK govorio sportski direktor.

Ukoliko je do propusta zaista došlo, dužnost da ga uoči i unese u zapisnik bila je na delegatu Momčilu Mariću, pa od toga zavisi da li će rezultat ostvaren na terenu ostati aktuelan ili će reagovati Disciplinski organi.

Bude li utvrđeno da su Propozicije takmičenja prekršene, pomenuta utakmica mogla bi da bude registrovana službenim rezultatom u korist Dinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 14.05.2019
18:04

Poledica zaobilazno kopa rupu svojoj zvezdi tako sto samo kopa i kopa rovove oko nje, a mozda nije ni svestan da ce na taj nacin ona na kraju ostati sama na malom pustom ostrvcetu nesrece:-D

avatar
Man united
Tuesday, 14.05.2019
19:46

Опа, и ти си почео Звезду малим словом да пишеш. Али не капираш да тиме не показујеш да је Звезда безвредна, већ само доказујеш да си ти такав. Комплекси су чудо!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 14.05.2019
22:20

Srpski fudbal nikad tužniji nije bio, ne samo što je zvezda namestila sve što je mogla sebi i protiv Partizana, namešta i tuđe utakmice, ali najtužnije je što namešta utakmice u mlađim kategorijama....eeej decu uče da nameštaju. Dno dna!

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 14.05.2019
17:35

jos jedan dokaz da je sredjena liga jako regularna!