Na redu i odlasci iz Partizana, vezista napušta Humsku?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 26.12.2019.
10:36
Izvor: Sportske.net, Hotsport

Interesovanje postoji.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana su otišli na zasluženi odmor, ali rukovodstvo i stručni štab "crno-belih" radi punom parom.

Dosta igrača je privuklo pažnju inostranih klubova, a jedan od njih je i Aleksandar Šćekić, prenosi Hotsport.

Crnogorac je imao popriličnu minutažu za godinu i po dana u dresu Partizana, no dolaskom Zdjelara i Natha pao je u drugi plan.

Interesovanje za Šćekića postoji i to iz Turske, njegov bivši klub Genčlerbirligi kao i drugoligaš Boluspor koji ima ambiciju da se plasira u Super Ligu Turske.

Aleksandar Scekic

Partizan navodno nema ništa protiv da vezista napusti Humsku, a njegovo mesto bi popunio neko od mlađih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 26.12.2019
20:02

Najneprijatnije me je iznenadila vest o tzv. potpunoj slobodi za Šehovića, da ide, i to čak i bez obeštećenja. Ne znam šta je uzrok tome, ali nije samo moja procena da se radi o izrazito talentovanom mladiću. Odličan i u odbrani i u ofanzivnim zadacima, brz, okretan, odgovoran, odlične tehnike, prošao našu školu i Partizanovo dete, plus - polivalentan igrač. Osim na prirodnoj poziciji beka, mogao bi da igra i stopera (igrao u mlađim kategorijama), čak i u sredini terena, baš zahvaljujući činjenici da ima i tehniku i pregled igre i smisao za igru. Neko je ovde napisao za nekog Kneževića (ne znam igrača), da bi mogao da nasledi S. Pavlovića, a ja sa sigurnošću znam da bi Šehović upravo i na toj poziciji bio izvanredan. Nekako se nadam da odluka o njegovom puštanju niz vodu nije konačna.

avatar
Riverside
Thursday, 26.12.2019
17:53

Ovaj odlazak bi bio veliko zimsko pojačanje

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 26.12.2019
15:02

Zdjelar je u Partizan došao u januaru 2018. godine. Zdjelar je 6-7 meseci duže u klubu nego Šćekić

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 26.12.2019
12:32

Partizan je ove jeseni dobio ponude za Pavlovica 10+3 miliona evra, za Sadika 8 miliona evra, za Sumu 4 miliona evra, a da prelazni rok nije ni poceo, takodje postoje interesovanja i za mnoge druge igrace, za Asana, Stevanovica, Natka, Scekica, Zdjelara, Miletica...i sada je svima u srpskom fudbalu jasno da ne mogu vise tabelom SL, statistikom protiv filijala, reprezentativnim spiskovima i kreiranjem uspeha u Evropi da prevare skaute i klubove kojima je jasno ko je najbolji u Srbiji.