Nađ objasnio zašto De Medina ne igra!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.05.2024.
22:25
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se njegov status neće promeniti do kraja sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Štoper koji je tokom prvog dela sezone došao kao veliko pojačanje za odbranu Partizana, do sada je za crno-bele upisao samo dva nastupa, oba u Kupu Srbije.

Dvadesetšestogodišnji Natan de Medina je u Humsku stigao iz nemačkog Braunšvajga kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor do juna 2025. godine.

Očekivalo se da će posle obavljenih zimskih priprema da zasluži veće poverenje stručnog štaba, ali se to nije dogodilo čak i u situaciji kada Partizan ređa loše rezultate i prima neuobičajeno veliki broj golova. De Medina je uglavnom na klupi za rezerve, ali ovog proleća se nijednom nije desilo da treneri Duljaj i sada Nađ odluče da ga uvedu u igru.

Zašto je to tako, pokušao je danas Nađ da objasni u razgovoru sa novinarima.

''Možda je to bolje pitanje za ljude pre mene. On radi u blagom ritmu po mom mišljenju i očekivao sam, s obzirom da je igrao u Belgiji i Nemačkoj da ima više agresivnosti, međutim, meni na treningu ne liči da je fokusiran na stanje u kom se nalazi. Deluje mi kao da ne razmišlja o Partizanu. Voleo bih da svi igraju, ali mi u ovom trenutku neki igrači ulivaju veće povrenje u odnosu na njega'', izjavio je Nađ.

Još jedan odlazak na vidiku u letnjem prelaznom roku?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke