Nađ optužio Duljaja da je namerno dobio žuti karton kako bi propustio Zvezdu!?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 16.04.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Verujete li da je Duljaj to namerno učinio?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbalsku Srbiju danas je iznenadila informacija da je doskorašnji prvi pomoćnik Igora Duljaja Albert Nađ rešio da napusti Partizan usled sukoba sa strategom crno-belih.

Upravo je Nađ bio predodređen da vodi Partizan u predstojećem "večitom derbiju" na stadionu "Rajko Mitić" koji bi klub iz Humske eventualno potpuno vratio u trku za titulu. Ko će sada voditi jesenjeg prvaka iz ove sezone, veliko je pitanje, a do tada dolaze nove informacije povodom rastrojstva u "parnom valjku".

Kako javlja "Sport Klub", njih dvojica su tokom današnjeg treninga u Zemunelu razmenili teške reči, nije bilo fizičkog kontakta, ali jeste nekih, pomalo nelogičnih optužbi.

Dvojica trenera su se prvo mimoišli u taktičkom smislu, a zatim je Nađ navodno odbio da oni tokom meča imaju telefonsku komunikaciju. Nekadašnji vezista Partizana je potom optužio Igora Duljaja da je namerno dobio žuti karton protiv Čukaričkog kako bi propustio utakmicu sa Crvenom zvezdom, što iz ove perspektive deluje potpuno nelogično.

Njih dvojica, navodno, već neko vreme nisu na istim talasnim dužinama i samo se čekala situacija kada bi balon eksplodirao. Desilo se to u najgorem mogućem trenutku po Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke