Nađ se stavio u ulogu selektora Stojkovića - Koga bi on odveo na EURO?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 16.05.2024.
17:31
Izvor: Sportske.net

Niko ne može da ospori da je u briljantnoj formi.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Alber Nađ rekao je da bi za njega golman crno-belih Aleksandar Jovanović trebalo da bude na spisku za Evropsko prvenstvo.

Mnogo se polemiše o tome koje će to čuvare mreže na kontinentalni šampionat povesti Dragan Stojković. Tu deluju kao neprikosnoveni Vanja Milinković-Savić i Predrag Rajković, a mesta ima za još samo jedno ili eventualno dva imena. Fenomenalno brani Mile Svilar, odličan je i Đorđe Petrović, ali blista i Aleksandar Jovanović u dresu Partizana.

"Jovanović nam je doneo mnogo bodova i neke rezultate koje smo ostvarili. Uvek pričamo, ali mora da se arhivira šta je bilo, dolazi naredna utakmica, gde moramo da ostvarimo rezultat. I oni su svesni da nismo u meč sa Lučanima ušli kao sa Napretkom, svesni su situacije u kojoj se nalazimo i da su nam pobede preko potrebne u naredna dva meča.

Ja smatram da za Jovanovića ima mesta na spisku, ne želim da utičem na selektora Piksija, ali ako se vode četiri golmana, lično koga bih ja vodio su ova tri golmana koja su bila, Rajković, Petrović i Milinković Savić, a Jovanovića bih uz njih zvao", rekao je Nađ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke