Najavljeni TV prenosi, evo gde ćemo gledati ''Orlove'' na američkoj turneji!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.01.2021.
00:11
Izvor: Sportske.net

Tamo gde i treba da budu.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije sastavljena uglavnom od superligaških igrača, a pod vođstvom Ilije Stolice narednih dana odigraće dve prijateljske utakmice na američkoj turneji.

Prvobitno je bilo planirano da se odigraju mečevi sa Dominikanskom Republikom i SAD, ali naša ekspedicija nije dobila američke vize, pa je duel sa SAD u poslednjem trenutku otkazan.

Odmah zatim zakazan je meč sa Panamom, pa će ''Orlovi'' ipak odigrati dva meča na ovoj turneji.

Fudbalska javnost u Srbije imaće priliku da u direktnim TV prenosima gleda ove utakmice našeg tima, i to na RTS-u.

Meč između Dominikanske Republike i Srbije biće odigran u ponedeljak od 22 časa po našem vremenu, a RTS je na svom prvom programu najavio TV prenos, koji će početi u 21:51.

Duel sa Panamom zakazan je za 28. januar u 01 čas po našem vremenu, takođe uz prenos na RTS-u.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF THE JUNGLE♢⭐♢⭐♢⭐
Saturday, 23.01.2021
12:06

Partizan je neozbiljan klub jer je dozvolio da mu zvezda sastavlja spisak igrača za pripreme jer su dozvolili da im zvezda poziva igrače u reprezentaciju kad njoj odgovara, a kad ne odgovara ne poziva ih. Isto to radi u svom slučaju, kada nema evropskih utakmica ili priprema posle reprezentativnih obaveza pozovu svoje igrače u svojoj reprezentaciji koja se zove Srbija, a kada im ne odgovara ne pozovu nikoga. Zdjelara nisu pozivali kada je zasluživao, a sada kada treba da potpiše ugovor s Partizanom pozivaju ga kako bi pronašao angažman umesto da ostane u Partizanu. Partizan je pustio i svog levog beka tako da je nakon povrede Obradovića ostao sa samo trećim levim bekom Brežančićem i svog najtalentovanijeg bonus igrača.

avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 23.01.2021
00:20

Nećete ih gledati niđe!