Najavljeno - učinjeno! Čukarički doveo napadača, uz još jedan odlazak!

Autor: Mladen Heleta
petak 01.09.2023.
22:25
Izvor: Sportske.net

Burno je danas na Banovom brdu.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Kako je ranije danas i najavio direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, klub sa Banovog brda angažovao je novo pojačanje, ovoga puta u špicu napada.

U pitanju je 25-godišnji Nigerijac Sandi Adetunđi koji je posle obavljenih lekarskih pregleda potpisao ugovor na tri godine sa ''brđanima''.

''Morali smo da reagujemo, ostali smo bez Badamosija, izuzetno bitnog igrača, koji je bio oslonac ekipe. Doveli smo momka koji iza sebe ima odličan učinak u makedonskoj ligi, u 54 meča za Škupi postigao je 30 golova. Iako je do kraja prelaznog roka ostalo dosta vremena, veoma je bitno da smo Adetunđija angažovali pre roka predviđenog za licenciranje igrača za grupnu fazu Lige konferencije'', izjavio je direktor Matijašević, a prenosi klupski sajt.

Istovremeno, ''bršani'' su se rastali sa Mihajlom Spasojevićem.

''Izašli smo mu u susret, mlad je igrač, a sticajem okolnosti nije dobio veliku minutažu. Zahvalni smo momku koji je prošao našu omladinsku školu, bio je deo prvog tima u veoma bitnim sezonama. Sada će potražiti sreću u drugoj sredini, uz dogovor Čukaričkog i Mure, a želimo mu sve najbolje u nastavku karijere'', zaključio je Matijašević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke