Najavljeno - učinjeno, novi potpis na Marakani!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.10.2021.
13:40
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Zvezda započela proces "blindiranja" talentovanih igrača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mladi golman Crvene zvezde Miloš Gordić produžio je danas ugovor sa klubom na još dve godine, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Talentovani čuvar mreže, koji je prvi golman mlade fudbalske reprezentacije Srbije, ostaće u Zvezdi do 2023. godine, uz opciju produžetka saradnje na još dve sezone.

"Ovo je potvrda da sam dobro radio u minulom periodu, sigurno još jedan motiv više da nastavim ovako da treniram i da se dokazujem. Ceo život sam u Zvezdi, više od 10 godina, prošao sam sve mlađe kategorije, svi smo maštali da dođemo do prvog tima, debitujemo, a meni se to ostvarilo i nadam se da ću tako i nastaviti", izjavio je Gordić.

Mladi reprezentativac Srbije, rođen 2000. godine, je ove sezone zabeležio dva nastupa u Superligi Srbije ove sezone i učestvovao u pobedama Crvene zvezde protiv Spartaka iz Subotice na gostujućem terenu i novosadskog Proletera na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shone1979
Thursday, 28.10.2021
12:03

Najavio je i obećao Terzić da ukoliko Zvezda ove godine ne bude prvak u našem fudbalskom prvenstvu, da će podneti ostavku. Pa, pošto FKCZ neće biti prvak nakon jučerašnje katastrofe od meča i onig što sledi sledećeg četvrtka u Beogradu, svi verujemo da će ispuniti obećanje!!!